torsdag 21 januari 2016

Färgkarta grå

Om du bara vill ha en färgkarta så är det den här du ska välja. Här har vi samlat av våra mest populära och tidlösa baskulörer i grått , rosa, blått, grönt och . Här hittar du ett urval av våra färgkartor för målning både inomhus och utomhus. I våra färgväljare online och i våra butiker kan du se alla våra färger . Vita, grå och svarta trähus.

Metallic - skimrande metallicfärger. Färgkarta Målade rum - för färgsättning inomhus. LASERAT - kulörer för lasyr inne. En färg som ger mer ombonad och trivsam känsla.


Här kan du få inspiration till att skapa nya miljöer i ditt hem. Kulörerna som visas på skärmen har producerats elektroniskt. De är inte en exakt representation av verkliga kulörer eftersom vår . Alla våra produkter har sina respektive standardfärger.

Beställer man i standardfärg går leveransen fortare, och skulle olyckan vara framme är det . Många väljer grått men har svårt att hitta rätt bland alla gråa nyanser. Nu är det dags för en favorit i repris – så hittar du rätt grå kulör till fasaden. Att hitta rätt grå kan vara en riktig utmaning eftersom gråa kulörer är extra känsliga för vilka färger de. Caparols nya färgkarta VITGRÅ, med klassiska kulörer från neutralt vitt, via vita nyanser till dramatiskt grått.


Se till att kontrollera den valda kulören mot en tryckt färgkarta eller målat prov. Hämta ditt exemplar i några av . Testa gärna vårt färgsättningsprogram, du hittar en länk till Teknos Color Planner. I alla tider har vitt dominerat skandinavisk färgsättning.


Och för den som önskar lite färg på väggarna är grått ett säkert val. Låt oss säga att du funderar på att måla huset grått. Med vår nya färgkarta kan du studera en rad olika grå nyanser, från de kalla och neutrala . Den sistnämnda hade vi i vårt sovrum i vårt förra hus, och det är verkligen en perfekt grå nyans! Självrengörande fasadfärg skyddar ditt hus. Kulören är varken helt grå eller helt beige, men i perfekt harmoni mittemellan.


Den här bilden är hämtad från vår färgkarta LADY Wonderwall. En försiktig grå nyans passar utmärkt till vår tids arkitektur.

Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Jotuns produktserie DemiDekk. Double Coat Standard: finns i standardkulörer.


RAL-färger, sorterade efter färgkategori, inklusive färgkoder och färgnamn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg