onsdag 27 januari 2016

Stor kapaskiva

För enklare affischinramningarna används en baksideskartong och affischen kan klistras eller fodras direkt på kartongen. Vi levererar affischutskrifter i 4-färgstryck på 220g papper i stora format med mycket hög kvalitet. Kapa är marknadens i särklass mest kända displayskivor.


Den unika sandwichkonstruktionen med polyuretankärna gör skivorna lätta, starka och mycket plana. Om du vill göra en stor bild- och kapamonteringsbeställning kan du kontakta . Kärt barn har många namn, denna produkt kan heta kapaskiva , stark och lätt skiva, foamboar cell kartong, centafoam pannå, foamcore m m.

Därefter spraylimma fast av dessa på baksidan, då får man en stor anliggningsyta som fäster mellan kapa och fästanordningen . Skapa specialdesignade kapaskivor på några minuter med Vistaprint. Lättviktsskyltar perfekta för utställningar, mässor, butiker m. Varumärkesexponering är en otroligt viktig komponent vid företagande och fyller en stor roll i marknadsföring. Klyschan ”syns du så finns du” stämmer . Bilden är ganska stor , 50xoch är tänkt att sättas i en vanlig ram. Används t ex för fotomontering, utställning, arbetsprover och modellbygge.


Vill du ha den monterad på kapaskiva föredrar vi formatet 70x100. Man kan också montera upp den på en kapaskiva så att den blir mer stabil,.

Framkalla din bild på Stadur kapaskiva. HUR STOR KAN DU GÖRA DIN BILD? Kapaskivan ger en stilren presentation till ditt. Storleken på digitala bilder mäts i . D70sverige Utrustning Skära i kapaskiva , Gå längst ner. HÄNGA UPP KAPASKIVA PÅ VÄGG.


Då, som nu är det populärt att montera bilder på kapaskiva för att sedan. Det spelar inte så stor roll vart den sitter. Påverkan av buller från Eär dock så stor att ytterligare bulleråtgärder behövs för att minska bullret därifrån. Gigantprint söker två nya medarbetare till leveransavdelningen!


Sätt i dem i en passande ram eller så kan vi hjälpa till att montera dem på en kapaskiva. Du väljer hur stor bilden ska vara. Använd en vit bakgrun som är stor nog att fylla bildramen när du.


Funderar lite på hur man kapar en kapaskiva (hehe) om man nu inte kan få det. Om tjockleken dessutom bara är 5mm blir risken ganska stor. Som pris fick jag min bild utskriven på en stor kapaskiva , ett diplom samt en fotobok! Motiveringen: Bilden har fångat en paus, en stunds eftertänksamhet, . Att montera bilder själv på kapaskiva är ganska enkelt, det är dock viktigt att man har rätt verktyg och är noga med detaljer om man vill få ett .

Affischerna printas direkt på mm kapa-skivor, perfekt resultat och användbart till utställningar, skärmar m m. Vi trycker digitalt så alla ex du beställer kan vara .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg