tisdag 26 januari 2016

Förvaringslåda med lock

Bland de förvaringsartiklar du har att välja på hos JYSK finns bland annat korgar i plast och rotting, vikbara lådor, plastlådor med lock och hjul, lådor för . Finns i mängder av storlekar mellan 1-liter. Med KLÄMTARE låda med lock kan du förvara allt från leksaker och textilier, till tunga saker som verktyg och böcker. Lådorna är vattentäta och kan använda . SmartStore PRO är en slagtålig box som tål tunga och vassa . Stor och stabil förvaring av t.

Med hjul som gör den lätt att flytta även . När du behöver skydda innehållet mot exempelvis damm, välj lådor med lock. Då blir lådorna dessutom stapelbara – ställ dem ovanpå varandra och förvara på . Din sökning gav ingen träff. Förvaringslåda med lock , rymmer liter. Vissa saker bör alltid finnas i ett komplett hem!


Vad sägs om förvaringsasken från Zeller? I vår webbshop har du ett stort urval av produkter.

Med Essentials får du förvaring i blå plast som är smidig och tålig, . Produkten finns inte i utförandet. Denna praktiska låda med lock rymmer ca 1liter. Den är tillverkad av transparent plast och försedd med hjul så att du kan flytta den lätt och enkelt.


Tillbaka till överst på sidan. Skyddar föremålen i förvaringslådorna från damm och smuts. Fällbar sittbänk med förvaringslåda svart av TecTake.


Den här stora liters förvaringslådan med hjul kan användas till förvaring eller för att transportera mat och konserver helt säkert tack vare locket. Ordning och reda i såväl bokhyllan som på skrivbordet får du med praktiska och snygga förvaringsboxar. Smart förvaring gör det enkelt att hålla ordning och . När EasyMec behöver plockas undan mellan de kreativa lekstunderna rekommenderas bra förvaringslådor.


Leverans till företag, föreningar och. Lock till förvaringslåldan för svärdet. Dessa hållbara och robusta förvaringslådor är perfekta för all slags förvaring och har en sidoöppningsflik som gör innehållet lätt att komma åt.


Frövaringslåda i plast med lock. Box med lock CANVAS, tyg, naturvit, Mellan. Boxar med lock BIGSO, Svart, Medium.

Sätt stopp för stökiga golv med smart och rolig förvaring till barnrummet. I vårt sortiment finner du ett brett utbud av praktiska och snygga förvaringslösningar till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg