fredag 29 januari 2016

Primy takdusch

Takduschset i rostfritt stål. Termostatblandare med integrerad omkastare. Två funktioner: takdusch och handdusch. Våra blandare är helt blyfria och hygieniska.


Vårt designteam, med Venkat Tirunagaru i spetsen, har fått flera.

Primy tillverkar designade rostfria blandare för både kök och badrum. Välkommen att skapa ett snyggt hem – som inte bara är vackert på ytan. Stort sortiment av produkter från Primy hos Bygghemma. I sortimentet finns duschblandare och tvättställsblandare men även takdusch och duschset.


DUSCHHUVUD PRIMY STEEL EXPRESSION ROSTFRITT STÅL. Exklusiv handdusch i rostfritt stål från Primy ! Stilren design i rostfritt med hand-och- takdusch.

Finns fraktfritt och med hemleverans på . Njut av perfekt vattenflöde i precis rätt temperatur. Ett lyxigt set med smidig handdusch och en generös takdusch som fångar in hela kroppen i ett regn av mjuka . Vår vision är att bidra till en bättre miljö, samtidigt som vi är måna om människors hälsa. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Safe Touch-funktion och integrerad omkastare, två funktioner: takdusch och . Tillverkarens produktsida , - . Se Duschblandare och hitta ett stort utbud från Primy på VVSochBAD. Blandarfäste är tillbehör och beställs separat.


De klassiskt stora, maffiga duschhuvudena som kan ge dig både strilande regn och rejäla . Köksblandare primy sand access rostfritt stål. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Duschset takdusch. Elegant takdusch i koppar som lyxar till badrummet på ett härligt och.


Steel Pleasure takduschset med höj- sänk- och justerbar takdusch i rostfritt stål. Tvättställsblandare från Primy är tillverkad i rostfritt stål och är en hög modell, vilket gör att .

Tre funktioner: takdusch , handdusch och badkarspip. Tvålhylla Primy Steel Expression. Skön kontrast mellan svart och vitt✨ steel square i shadow.


För Primy är rostfritt stål ett självklart val när det gäller rent och friskt vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg