torsdag 26 november 2015

Litet sidobord

Oavsett om du gillar sidobord i trä, metall, plast eller glas, så kan du hos oss hitta det idealiska bordet som passar både ditt hem och din budget. Lampbordet eller ett litet bord kan bli en smart avlastningsyta i hallen eller i . Hos oss finns ett brett sortiment av småbor brickbord och sidobord i alla prisklasser och stilar. Det är små inredningsdetaljer som ett litet bord som kan betyda mycket för helheten. Hos Rumhandlar du designmöbler och heminredning från välkända varumärken och formgivare.


Shoppa bord hos Ellos till bra priser och med fri frakt över 499kr.

Välj och vraka bland mängder av bord för alla rum och ändamål. Hos Nilssons i Svedala hittar du småbord och sidobord online eller i vårt varuhus. Har du ett litet vardagsrum där du inte får plats med ett stort soffbord?


Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på soffbord. Välj bland ett stort urval av soffbor vardagsrumsbor sidobord och hörnbord i trä, glas och högglans. Vi har valt våra favoriter bland småbord eller s. Ett exklusivt litet sidobord i mässing och svart glas från Wohnzimmer.


Antika bor köksbor matbor skrivbord , mm ᐈ Avslutad jun 19:05. Vallby sidobord är ett snyggt och stilrent bord från Anna Agger.

Sidobordet har två stycken hyllplan, det nedre hyllplanet på sidobordet är av svarta band som . Level är ett minimalistiskt och tidlöst bord formgivet av designerduon ByKato för Cane-line. Level finns både som sidobord och som soffbord. Om objektet: Litet sidobord. Se alla auktioner från Refurn.


Vallby är en syster till det lilla brickbordet. Hon har fått en fast bordsskiva istället för den lilla brickan, och ett hyllplan under, istället. On-the-Move sidobord från Cane-line är ett enkelt och elegant sidobord och.


Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Elna är ett perfekt litet sidobord som passar bra till favoritfåtöljen! Sidobord Minnie Mae Paper - Ett fint litet sidobord till soffan eller sängen. Träningsredskap hemma är trevligt, men vart tusan har man dem?


Om man är sugen på en roddmaskin så är. Prylen i den här annonsen från Huddinge (beräkna avståndet) är redan bortskänkt. Cubico är ett allldeles litet fyrkantigt bord av Alessandro Di Prisco och tanken är att man ska förvara magasin i bordet. Bordet finns i flera färger .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg