fredag 20 november 2015

Exklusivt kök

Köksserien Studio från Ballingslöv ger en exklusiv känsla med vita köksluckor och detaljer. Bli inspirerad av kök hos Ballingslöv! Hos oss hittar du exklusiva kök för alla smaker.


Vi vet hur man bygger och byter kök och hjälper dig till att få den köksinredning du vill ha. Vi är experter på att utnyttja varje millimeter av ditt kök.

Vi levererar exklusiva kök från SieMatic. Välkommen att boka möte med en köksarkitekt! Våra mest exklusiva kök i eleganta designlösningar med material som glas, stål och keramik är för dig som är ute efter något alldeles extra.


Vill du ha ett ännu större utbud väljer du något av våra många andra kök med. Ett exklusivt kök i massivt trä som andas gediget hantverk och kvalitet . Modell Athena från HTH är ett exklusivt kök med rena linjer. Nu säljer vi vårt vackra ek kök till kanonpris Säljes pga flytt Kök i gott skick Diskmaskin, diskho, blandare, häll och fläkt ingår i priset.


Nov Säkert när varje familj drömmen om ett riktigt exklusivt kök.

Drömmer du om ett exklusivt och lyxigt kök med förstklassiga material? Vi har tillverkat kundanpassade exklusiva kök i över år. Genom en arkitekt med god överblick över utbudet av luckor, vitvaror och annan utrustning kan du hitta lösningar som du själv inte tänkt på. Våra kök är specialritade och kommer från Sveriges ledande tillverkare av kök. Lådor i våra kök är ofta gjorda i massiv ek.


Som ägare till en inredning från Kvänum kommer du alltid vara en del av en exklusiv skara. Oct Ombyggnad till ett exklusivt kök i vitt. Det exklusiva köket har efter bygget fått en mycket större arbetsyta. Belysningen ger den exklusiva . Upplev ett exklusivt kök skapat med utgångspunkt i den nordiska 60-talsstilen.


C-serien från uno form har skapats i massivt valnötsträ som är inbjudande och utstrålar värme. Borgeby är ett modernt kök med släta fronter utan handtag. Tolycke är ett exklusivt kök som andas kvalitet. De stora obrutna ytorna sätter träets mjukhet och värme i fokus och ger ditt kök ett exklusivt skandinaviskt uttryck.


Samtidigt får du slitstarka ytor i äkta askfaner, . Puustelli Kök är känt för sina högklassiga produkter och sitt unika All Inclusive- koncept. Nu kommer det ekologiska köket Puustelli Miinus till Västerås Läs mer ›.

Feb Designen på familjen Sernhedes nya kök var i stort sett klar. Då visade sonen Ludvig en handritad skiss på en köksö med tillhörande fläkt, och . Vår serie Marbodal PLUS ger ger köket ett exklusivt uttryck och en känsla av platsbyggt. Läs om hur man kan skapa exklusiva drömkök till rimliga priser. Varje kök är special kök för oss.


Inga begränsningar bara fantasi frihet om Ditt drömkök. Vi anpassar köket efter dina önskemål. Nya luckor eller ett helt nytt kök ? Oavsett vad man väljer kan Ni med SandC som köksleverantör . Kök från Puustelli med mörka underskåp och vita toppskåp. Exklusivt kök från Puustelli.


Klicka på miniatyrbilderna för att förstora: . Luckorna har en rak profil med flera valmöjligheter för att passa just . Feb Kök kan vara stora och små, lyxiga och enkla – och allt däremellan. Upptäck Epoqs köksserie Trend. Det är ett exklusivt och modernt kök som finns i moderna kulörer som sätter färg på din vardag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg