fredag 27 november 2015

Lack till köksbord

Hej, Vi har ett köksbord men skiva av EK som är matt lackad. Denna lack har nu slitets ner på sina ställen och man behöver slipa och lacka om. Vilken lack till målat bord ? Att betsa och lacka ett matbord. Slipa bort all överblivet lack och dessutom alla repor m.

Gå sedan över till slippapper 1och sedan slutligen till 240. Behandla inte stabiliserad brunbok samt vaxade och oljade ytor med Klar Trälack. Slipa och lacka köksbord Bosta hem och trädgård. Vad skall man använda för lack , har kollat på Alcro Klar Blank Trälack? Har köpt ett begagnat köksbord o stolar av den gamla skolan med massivt trä o tjocka.


Skall man ha en bandslip till trä istället då kanske. Måla och färg › Lacka spegelblankt!

Ska du nöja dig med en mattslipning eller vill du slipa bort all gammal lack ner till naket trä? Om ytan är mycket sliten bör du slipa fullständigt . Möbel- och snickerilack, skyddslack En vattenburen, mycket ljus klarlack. Avsedd för lackning av möbler, snickerier och väggar inomhus. Slitstark bänkskiveolja till bordsskivor och möbler och liknande.


Jag har fått för mig att jag vill tapetsera mitt köksbord , men är osäker på hur jag. Rolla ytan med lack 2-gånger med timmars torktid. Bli inte rädd om tapeten knölar sig när lacket kommit på, den rättar till sig när allt torkat. Vår favorit är kanske bordet Lack som kostar kronor. Med det här knepet som du hittar längre ner får du ett mycket mer personligt bord.


Går du i köptankar om ett nytt matbord ? Svårt att bestämma dig för material och form? Det lilla bordet Lack kostar kr på Ikea och mäter 55xcm. Här har vi förvandlat bordet till ett schackbräde genom att klistra svart dekorplast på. Ett vitt bord fick här en marmorskiva gjord av självhäftande dekorplast med .

Har ett stort köksbord i massiv furu (år gammalt) och som jag skurar med litet. Vi köpte idag lack till panelen. Förstasida Kök Köksbord Bordsskivor Bussa elhyveln på slitna lackytor. Om du hellre vill använda semestern till annat än slipning, så bör du ”bussa”. Elhyveln kan dessutom ta bort flera mm trä och lack på en gång och vad viktigast är: den . Tvärtemot vad många tror ska man välja olja och inte lack för utsatta träytor som.


Upprepa behandlingen ca två till tre gånger och slipa med fint sandpapper . Läs mer om cookies i vår Cookiepolicy. För tillfället har vi en fördröjd leveranstid på större gods (partigods) t. Hårdvaxolja kan användas till tidigare oljade, eller trärena ytor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg