fredag 6 november 2015

Återvunnet trä bord

Matbord Yorkshire Vintage Natur - 200x1cm. Det största bordet vi har på Svetrend. BIG FOREST är ett rejält träbord med läcker patina! Det här bordet går ingen obemärkt förbi!


Tycker du om heminredning i den gamla slitna stilen, industristil eller allmänt möbler i återvunnet trä , då har vi här något för dig.

Dessa matbord är unika vilket. Gediget och mycket vackert matbord med bordsskiva av återvunnet trä och med underrede av återvunnet gjutjärn. Bordet är praktiskt då det går . Woodenforge är ett rustikt matbord med en industriell känsla. Serien består av FSC-märkt återvunnet trä , såsom tall, lärk, gran, ek, rönn och pilträd. Ett soffbord i återvunnet trä med härlig patina.


Varje exemplar är unikt och det genuina trähantverket sätter en personlig charm i ditt hem. Colorado matbord präglas av hantverks- och vintagekänsla.

Bord i vintage med bordsskiva av återvunnet trä och ben. Ett läckert soffbord av återvunnet trä samt ben i av återvunna keramiska isolatorer. Detta bord är en av våra absoluta favoriter! Detta soffbord i återvunnet trä är en tidlös detalj i ditt hem. Dess topp i massivt trä tillhandahåller en stabil och säker yta för att placera muggar, glas, vaser och . I vårt sortiment hittar du bord gjorda av återvunnet material.


Välj mellan klassiska och mer moderna stilar, allt som passar ditt hem hittar du här hos oss! Det som händer när man rensar ut grejer man inte behöver är att det blir mer tydligt vad man faktiskt behöver. Jag har inte haft ett soffbord på ett . Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller. Bord i återvunnet trä samt gjutjärn och rejäla låsbara hjul.


Skivan i gammal alm, ben av antika . Träskivan har en gång i tiden varit ett scengolv och har sedan slipats och oljats men har fått. Originellt bord med skiva av återvunnet trä , benen är fällbara och gör att bordet enkelt kan stuvas undan. Soffbord i återvunnet trä och järnhjul. Skitsnyggt bord om vi får säga det själva.


Olympia-bordet är tillverkat av massivt återvunnet trä på ikoniska hårnålsben i koppar.

Perfekt hemma eller på kontoret. Köp online Vintage bord i stål och återvunnet trä. Vardsagsrumsbord ᐈ Avslutad jul 09:14. Karaktärsfulla charmiga möbler tillverkade av återvunnet trä. Underrede av svart, patinerat järn.


Mycket trendigt men tyvärr för stort för vårt vardagsrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg