onsdag 25 november 2015

Hink med lock

Förpackningsstorlek: Längd: 2mm. Kan staplas i varandra när de är tomma. Stapla inte hinkarna medan de fortfarande är varma. Sortimentet och tillgång varierar mellan varuhusen.


Kontakta gärna kundservice för lagerstatus.

Hyllplats: Lägg till i inköpslistan. Smidig transparent hink med grepe och med en graderad halvliterskala inuti. Tillverkad i Polypropenplast, livsmedelsgodkänd och fri från BPA. Universalhink för förvaring och transport, med.


Praktisk och tålig hink för t. Hinken är transparent och halvlitersgraderad på insidan. Vitt, tätslutande lock medföljer.

Hink för transport eller förvaring av exempelvis bete. Systemet är lätt och designat för daglig användning. Köp online Mindre Emalj hink med lock S. Vit universalhink i polypropylenplast för förvaring och transport, med bärhandtag i metall. Material som passar för livsmedelsapplikationer.


Tara Pac är leverantör av förpackningar i form av plasthinkar med lock som är livsmedelsgodkända. Går att få med ett knivskarpt IML-tryck. Hej, Har åkt runt i butikerna idag för att hitta en lite större modell av hink med snäpplock.


Det jag är ute efter är en hink , bytta, pyts, liten. Toalettborste med ställ rensborste vit 4 5cm. Härlig och rymlig hink med lock , design Konstantin Grcic.


Auctionet har nätauktioner med inredning, design, konst och vardagsantikviteter. Vi samlar Europas auktionshus. Hink med lock storstadsgarvarens bästa vän. I senaste numret av tidningen Hemslöjd berättar Erika Åberg om sina erfarenheter av .

Konstruktion i silikoniserat gummi . Collaps hink med lock fälls ihop och blir helt platt när den inte används. Kan man använda den som soptunna? Alltså, går det ner en vanlig plastpåse?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg