tisdag 10 november 2015

Lång borr jula

Enstaka träborr och prisvärda satser. Tjena Behöver borra två 55mm hål genom en 900mm tegelvägg :wow:. Finns väl en anledning till att det inte finns hur långa borr som helst i de.


Snabb avverkning och lång livslängd. Julas maskin Meec klarar inte att borra i trä och gick sönder i testet.

Värst gick det för Meec-maskinen från Jula som gick sönder i testet. Skönt att höra att det inte behöver dröja så lång tid i alla fall. Jula har fortfarande rätt ojämn kvalitet på grejerna, Biltema har.


Det ena var en lång plattborr för trä som jag köpte på Biltema för ca. Billigt borr = uruselt material= Kina,finns inga garantier för vad de använt vid tillverkning. Vi hjälper dig att hitta rätt sds borr Elverktygstillbehör och göra ett billigt.


Hårdmetall med lång livslängd. Jag besökte stället, tittade, klämde och kände på några maskiner.

Hade även en lång diskussion med ägaren till AP om den påstådda kvalite´n . Ska du skruva, borra i trä, metall eller betong så behöver du en borrmaskin men vilken ska du välja? Maskinen är lång och saknar ett naturligt grepp för vänsterhanden, vilket gör den vinglig. Det är Hårdheten i Berget som styr livslängden. En alltför lång nit kan faktiskt vara sämre, för det händer att man då drar av splinten för. Hålen är borrade med mm borr enligt instruktion.


Skall du köpa har både Biltema och Jula , de kostar ungefär lika mycket (~250:-) . Köper man för billig borr brukar man inte komma särskilt långt in i väggen. Används med separat chuckhållare med medföljande borr. Hög kvalite HSS Bi- metall olika dimensioner att välja på. Stamceller och ALS: hur långt har vi kommit?


Fresh har lösningar som är konstruerade och tillverkade för en hög driftssäkerhet och lång hållbarhet. Produkterna är utformade för att lösa alla tänkbara . De har Moraspiralen på Jula för 399kr grymt prisvärt tycker jag. Min erfarenhet är att det är värt pengarna på sikt att köpa en bra borr.


Men det förutsätter att du inte är en lång räkel från början.

NiMh-batterier för att om sådana skall fungera i det långa loppet. Mora Nova System Lång Svart 130mm. Lagerstatus:osäkert lagersaldo.


Här hittar du produkter som väger lite och anpassade för att snabbare ta sig uppför en backe eller på fjället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg