måndag 9 november 2015

Personlig tavla datum

Det går dessutom att få stjärnhimlen från ett datum i framtiden, om det t. Matcha flera stycken bredvid varandra med flera betydelsefulla datum och platser. En söt liten tavla med foto och valfri text. Mamma, Världen ( personlig ). Posters med egen text som namn och datum.

Perfekt gåva till nära och kära vid till exempel dop eller bröllop. Gör en egen tavla enkelt, bara fyll i datum eller . Personlig tavla - famous med namn och datum - Personlig tavla , en fantastisk doppresent. En fin barntavla till barnrummet. Varje affisch blir unik med din egen text eller datum.


En personlig bröllopstavla blir en perfekt present till brudparet. DATUM - KÄRLEK - FAMILJ - BRÖLLOP - ÅRSDAG - FÖDELSEDAG. Här finns personliga posters med namn eller ord.

Namntavlor till hallen, familjetavlor till tavelväggen, affischer till sovrummet och söta tavlor till barnrummet, . Inramat och klart att ge bort Kom ihåg er speciella dag med en vacker poster hängandes på väggen. Din personliga poster kommer färdigmonterad i en fin . Där kan du välja att skriva ett passande . Perfekt som present till den du håller kär eller kanske bästa vännen. Ett snyggt motiv för en unik och fin inredning i . På våra affischer med fina motiv och budskap kan du lägga till ditt namn, datum eller en personlig text.


Personliga tavlor till bröllop, dop, mors dag, födelsedagar. Personlig Födelsetavla är en serie unika och tidlösa illustrationer som anpassar sig i skala 1:till ditt barns verkliga födelsestorlek. Gör dem personliga genom att skriva in namn och datum.


Ge bort som bröllopspresent,. Sätt din egen prägel på dina tavlor eller ge bort som en personlig present. Gör en tavla av din personliga poster genom att rama in den. En vacker och personlig tavla att ge bort som gåva på bröllop - skapad av. Skapa en personlig tavla med egna ord hos oss på Taveldesign!


Ordtavlor är perfekta att ge bort till någon du tycker om. Beställ idag - alltid fri frakt!

Presentset med namn - Bunny. Personlig dop- eller födelsetavla med en magisk stjärnhimmel och citat. Lägg till i mina favoriter . Vi behöver veta: - vilka datum du önskar i formatet dd. Ett fint minne och tavla till den nyfödda. Vårt datum är också en väldigt poppis present till brudparet.


Fyll i namn, datum , tid för födelse, vikt och längd. Din födelsetavla tillverkas unikt för dig med namn, datum , läng vikt och. Fyll i barnets födelseuppgifter och du får en personlig tavla som pryder din vägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg