fredag 13 november 2015

Induktionsspis test

Hitta de spisar som är bäst i test och bäst bland 4recensioner. Läs vårt test så vet du vilka spisar som är riktigt bra och prisvärda. Vi har testat spisar med induktionshäll. Samtliga har ugn med både varmluft och konventionell värme, plus grill.


En induktionsspis fungerar helt annorlunda än andra värmekällor. På en sådan spis är det nämligen bara grytan eller stekpannan som blir riktigt varm, medan .

Se alla tester på induktionshällar. Vilken induktionshäll har vunnit bäst i test ? Undvik jobba felköp, läs här om den bästa induktionshällen och köp rätt direkt! Med en induktionsspis tillagas maten med jämn och exakt temperatur, för bästa matlagningsresultat. Dessutom är de mer energisnåla. Siemens induktionshäll blev bäst i test , tätt följd av Cylinda och Gorenje.


De tre fabrikaten, som också är de billigaste i testet, utmärkte sig i . Induktionshällarna håller en jämn kvalitet.

Däremot skiljer de sig åt i hur lätta de är att hålla snygga och rena. Det visar vårt nya test av nio . För induktionshäll kollar man också hur tyst hällen är. Läs nedan om vilken induktionshäll som är bäst i test. Alla induktionshällar i vårt test har fyra zoner som kan användas och är likvärdiga i storlek.


Fundera på om du föredrar kokplattor, keramikhäll eller induktionshäll på toppen av spisen. Dagens olika moderna spismodeller är utrustade med olika typer av . Vår ca år gamla Bosch induktionsspis har gått sönder nu lagom till jul och en ny ska därför inköpas. Spisen med stor ugn och induktionshäll kombinerar avancerade funktioner med induktionsvärmens precision så att du kan tillaga varje rätt perfekt. Den väsentliga skillnaden finns under . Enkelt att lyckas med matlagningen med klockautomatik och integrerad matlagningstermometer. Dock fungerar inte alla sorts grytor på en induktionshäll.


Tydliga vred för reglering av effekt. Energimyndighetens Testlab har testat induktionshällar. Testresultatet visar att alla åtta hällarna är väldigt lika när det gäller snabbhet och . Tänk på att aluminiumkärl inte fungerar på en induktionshäll utan det krävs kokkärl med magnetisk botten.


En gashäll ger även den snabb . Här hittar du alla Cylindas spisar.

Kanske är du ute efter en bänkspis, spis med induktionshäll eller en rostfri spis? I vårt sortiment finns flera olika sorters spisar i. Det finns klara fördelar med induktionshäll , gentemot andra typer av spisar, exempelvis: de är snabbare, mer energisnåla och dessutom .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg