torsdag 26 november 2015

Colorama visby tjejkväll

Tjejkväll i bästa inredningsanda! För att alla skulle få plats fanns flera olika stationer där de olika teknikerna visades upp. Det värmde långt in i och betydde mycket att ni alla var där.


Har även hunnit med shopping och . Det var påkostat värre med italiensk buffé och vin för den som ville ha . Renee min ena dotter och hennes vänninor hade tjejkväll och drejade hos mig . FC Trollhättan- Visby Gute 0-Mikael Åskoogh. Eller varför inte en killkväll? För er som inte visste så kan ni ordna . Det är dags för den sjunde upplagan av. Och nu på lördag möter vi våra rivaler Visby och där räknar vi med mycket folk.


A great service for viewing and sharing Instagram photos on the web. Hur får man mest funktion för. Coloramas populära tjejkväll ! Välkomna in och värm er med en colorama corv!


Passa på att ha en kul tjejkväll ! Vi fyller butikerna till bredden med vårens fräscha nyheter och en mängd specialerbjudanden! Piteå City håller öppet till klockan . Fel jämföra separata badtider med tjejkvällar. De workshops, seminarier och tjejkvällar som vi arrangerar har. Sven-Ingvars en kväll i Visby och spelat i inte mindre än i nio . Anmäl dig till vårens TJEJkväll På Stan!


Vänner imorgon är det tjejkväll i Halmstad city. Idéerna om hur handeln ska utvecklas är många liksom aktiviteterna med exempelvis kvällsöppna butiker och tjejkvällar. HAR RIK FÄRJA KLURESS TILL P VISBY.


Till alla som kommer på tjejkvällen i Halmstad city idag och besöker oss. Idag blir det tjejkväll med mat i växthuset. Ska ut och plocka in lite Schersmin och pioner att ha till dukningen.


Dags för tjejkväll på Happy Homes - Jannes Färg i Kungsbacka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg