fredag 6 november 2015

Träbets grå

Betsen tränger in jämnt och fint i . Det här är en bets för obehandlade träytor inomhus, eller träytor som är nedslipade till rent trä. Ger träet ett snyggt, halvmatt utseende . Oljebets Herdins 9Järnvitriol 275ml. Vita, grå och beige kulörer.

Träbets Beckers Decor Vit 1L. Nedtonat, vackert och sobert. Bets är ett fantastiskt fint sätt att måla om obehandlat trä på.


Det lyfter fram träets naturliga . Anja Pärson, Filippa Rådin och Caparol färg visar i inspirationsserien målade hem hur man enkelt gör ett. Midun Trälasyr V är en vattenburen, lättstruken trälasyr med hög vatten- och UV resistens. Den lämpar sig väl för obehandlat, impregnerat eller tidigare laserat .

Gör som proffsen, handla hos oss! Colorama är inte enbart Sveriges största färgfackhandlare. Vi är också ledande leverantör till Sveriges målerier. Bevarar lystern på fur- och grangolv och motverkar effektivt mörkning av trä enligt gammal tradition. Den ger en varaktig, grå yta, som ofta anses bli vackrare med åren.


Järnvitriol kan köpas i pulverform och blandas sedan ut med vatten i lämpliga proportioner. Grå vet jag inte men beckers säljer iaf vit bets, stryks ut med pensel som går. Liten fågelholk med mm hål för trädgårdens minsta fåglar. Behandlad med mörkgrå och gråvit träbets. Enkel att montera och rengöra.


Produkten är en del av vårt premiumsortiment och säljs även på . Vi levererar Stavparkett , massiva trägolv , slippapper och ytbehandlingar för trägolv. Grå grön väggfärg green gray walls. Självrengörande fasadfärg skyddar ditt hus.


Golvolja Active Stain grå liter. Caparol har inomhusfärg för nästan alla typer av projekt.

HANGAR GOLVFÄRG M- GRÅ 69. Vår träbets finns klar i en vit variant och denna kan du späda med vatten. Tapet Residens 10m xm Grå Enfärgad. Låt soffan bli en säng även i andra rum än sovrummet, som här där den blivit en kökssoffa. Confetti sittbänk med tre lådor i ek, svart- eller vitlack med grå dyna.


Greige ärden perfekta kombinationen av grå och beige och färgsätts . Gick lös med träbets och målafärg på en Ikea möbel. En helt underbar grå färg som jag målat mina pallar med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg