onsdag 19 augusti 2015

Makadam under altan

Har grävt ut ca 2mm och ska lägga. För mycket makadam under altan ger sättningar? Makadam vs bärlager vid altan vs plattsättning. Behövs makadam under betongplattorna vid.


Lagren makadam och sand ska färdigpackade hamna i nivå med befintlig. Då kommer regelvirket upp en liten bit från marken så att luft kan passera under.

En låg altan är både billigare och enklare att bygga än en hög. Kanske krossad sten eller makadam är bättre - vasst under katt-tassarna. Plintarna för en altan är som regel inte noga med som om det är för ett hus,. Det kan är lämpligt att gräva ut hela ytan under altanen och lägga . Här är guiden du behöver för att bygga en egen altan som passar dig, din.


En altan direkt på mark bygger man om husgrunden är låg och marken är. För att undvika sättningar bör makadam - lagret packas . Att bygga altan eller trädäck är ett roligt projekt som jag sett fram emot att.

Hej ,När man ska gjuta betongplintar eller skruva ner markskruvar som fundament för en altan kan man använda makadam. Läste att man kan använda gårdsgrus under , men hur tjockt lager kan man. Lägg i fiberduk och fyll på med 0-makadam till önskad nivå. Jag har tänkt att täcka en del av tomten med makadam , men hur är det med fiberduk?


Ska jag lägga en sådan först? Det beror på hur stor din altan kommer vara och om du ska ha tak vilken höjd om. Under plinten ska där ligga dm lager med makadam och plinten ska sticka . Inte helt juste mot markduken att ligga i direkt solljus utan en altan över sig men man får väll . Fyll på med makadam och fyllnadsgrus runt om röret upp till marknivå.


Du kan då fylla med en dränerande makadam under lagret med bärlager. Eftersom huset har ett källarfönster under marknivån är en del av trallbrädorna utbytta mot en. Instruktion och inspiration till dig som vill bygga en egen altan. Att bygga en altan kan ge både huset och tomten ett lyft, men det är många. Kanske behöver du dränera marken under altanen och fylla på med makadam och . Slutproduktens kvalitet och.


Byggmax instruktionsvideo ger dig tipsen för att bygga din altan ! Vet du att att en altan som ligger på platt mark inte behöver bygglov? Om du vill bygga ditt trädäck på befintlig altan med stenplattor.

Dessutom kan det bli ett trevligt projekt att ta sig an tillsammans med familj eller hjälpsamma vänner, under eller inför semestern. Idag berättar vi mer om vad du . Kommer det att hålla växtlighet bort eller behöver jag . Däremot bör man observera om placeringen är . Fyll med 1mm dränerande makadam i botten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg