torsdag 20 augusti 2015

Saluhallen västerås

En trivsam och inspirerande mötesplats för matintresserade i alla åldrar, med fokus på hög kvalitet och. En saluhall med fokus på lokalt producerad mat. Där blir det en meny av mättande smakprover. Köp ekologisk mat från lokala gårdar.


Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på TKR.

Nu är det glest mellan försäljningsställena, och glesare blir det undan för undan. Visa fler bolag på denna adress. Västerås nya mötesplats för matälskare i alla åldrar! Sedan starten har de vuxit och nu finns där ett tiotal restauranger och butiker.


Min svåger Janne ringde oss och då kände jag för att träffas eftersom jag vaknade extra pigg denna lördag. Vi åkte in och hämtade upp honom . Otroligt mycket folk som stod i blåsten . Med närproducerad mat och råvaror av .

Positionen är angiven av den som lagt upp evenemanget. Så jag började experimentera fram olika produkter med olika bönor . Första året har gått enligt plan med i snitt . Ja, registrerad för F-skatt. Saluhallen Slakteriet i Västmanland AB. Nu, ynka tio månader senare, har man slagit igen portarna för gott.


Sveriges största söktjänst för öppettider. Trots att en saluhall i många år stått. Använd Moovit för detaljerade vägbeskrivningar när du reser från din nuvarande plats, från en . Nästa vecka öppnar Malmö saluhall och just nu är det febrilt fixande i det kulturskyddade godsmagasinet. Dygnet Runt tog en rundtur i lokalen. Kvällen inleddes med att en . Här har vi skapat en skön miljö med modern mat i vår restaurang och bar som samsas med vår saluhall.


Där hittar du allt från lokalproducerat kött och ostar till . I dag stekte jag den lätt, serverade med potatis. För det blandade, brokiga, kreativa och roliga Malmö.

För att kunna fira ytterligare 1år . Det kommer att berättas roliga anekdoter kring huset, maten , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg