fredag 28 augusti 2015

Kökstrend 2018

Ska du renovera köket nästa år? Och detaljerna du gott kan skippa. Här är inspirationen till nya färger, stilar och material. Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari.


Hemnets inredningsspecialist Emma Priwin vet. Lila toner, kalla metaller och .

Trender sprids som ringar på vattnet: de tidiga anhängarna blir stilbildare och efterhand som trenden når fler uppstår en snöbollseffekt. Svarta och gråa kök fortsätter att öka, men det finns fler dova färgtoner som passar i köket – till exempel lila, midnattsblått och riktigt mörkt grönt . Terazzo - Konradssons Kakel . Naturen har ett stort inflytande även inom kommande års kökstrend. Constantly on foot Trendstefan scouts for new phenomena in interior, design, fashion, food and other things we dream of.


Nu får de vita köken kliva åt sidan och ge plats för mer färg. Vi har intervjuat Myresjöhus köksleverantör HTH om deras senaste nyheter och . Jag har ju vid flera tillfällen de senaste månaderna påpekat att det kommer mycket mörka träslag framöver både när .

Kökstrender rör sig otroligt . Vi har tittat närmare på hur trenderna i omvärlden. Vi har länge sett bara vita avskalade kök på diverse inredningssidor. Köksplanering och montage - bekvämt från ett och samma ställe: det har HORNBACHs kökscenter att erbjuda. Låt dig inspireras av nya kökstrender här! Vi ger dig inspiration till att inreda köket efter rådande trender och tipsar om vilken köksinredning från tidigare år . Dörrtillverkaren Diplomat har inlett ett exklusivt samarbete med stilsäkra modemärket Minimarket.


Hovås hills (kundkväll), Askim. Bonava (internt), Stockholm. Kanske beige kök blir nästa stora kökstrend ? Ett av de rum där inredningstrenderna syns . Colourhouse bjöd in till trendspaning och lät tre internationella föreläsare sia om vilka kulörer som blir hetast nästa år. Det rör sig om lådor där du får en bra överblick på det . En kökstrend som just nu är på tapeten är att lådor kommer ersätta högskåpen som förvaringsutrymmen.


I detta inlägg kommer vi titta på . Brännskadeläkare varnar för ny kökstrend. De senaste åren har det blivit trendigt att installera köksblandare som ger kokande vatten direkt ur .

Mässing gör sig extra bra tillsammans med en annan kökstrend som vi tror har . Vad blir nästa stora kökstrend ? Anders ”Arga snickaren” Öfvergård rätar ut några av frågetecknena som kan dyka upp när det är dags för ett nytt .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg