onsdag 26 augusti 2015

Papperskorg utemiljö

Vi har även en modell som kombinerar papperskorg och askkopp. Gemensamt för alla papperskorgar är att de är utformade för tuff, offentlig utemiljö. Papperskorgen är låsbar med tömning . Monteras på stolpe på baksidan av papperskorgen eller vägg.


Företagets utemiljö är den första kontakten kunder eller gäster har med verksamheten.

Därför är det viktigt att utomhusmiljön är trivsam och ger ett gott första . Förutom vårt egna sortiment av möbler för utemiljö har vi även ett utbud av agenturprodukter: Varianter. Citylifes stilrena planteringskärl som passar både i inne- och utemiljö. AEROPORTO är en väl ventilerad papperskorg i elegant design, lämplig för platser.


Lämplig för placering i parker och vid entréer. Formenta Classic är en stabil och populär papperskorg. Placeras med fördel i anslutning till köpcentrum, industrier, skolor och andra offentliga byggnader men. I vårt breda sortiment av papperskorgar har vi allt från den enklaste papperskorgen i plast .

En papperskorg är ett enkelt och billigt sätt att skapa en ren närmiljö. Vid val av papperskorg för stadens rum bör vi generellt utgå från en modellserie. De finns för att skräp inte ska hamna i vår gemensamma utemiljö.


Om du ser en papperskorg som är trasig eller behöver tömmas, felanmäler . Flera olika modeller av papperskorgar av hög kvalité. Vi är proffs på papperskorgar utomhus. Allerum är en papperskorg i vårt utemiljö sortiment. Helsingborgs ”Handbok för en tillgängligare utemiljö ” ska användas och följas vid all ny- och ombyggnationer på. Aumento 100L papperskorg håller en tidlös och vacker design.


Extra kraftiga gångjärn och enkel att använda. Gångjärnen är konstruerade så att användaren. Självtömmande papperskorgar på Mariatorget. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Från Svenska Miljö Logistik: Komprimerande papperskorg för utemiljö.


Minskar antalet tömningar med 4-gånger och därmed . Om du ser någon trasig eller full papperskorg , eller om du saknar någon i ditt område, kontakta oss på parkenheten. Du når oss via Kontaktcenter på telefon .

Stomme av elförzinkad och pulverlackerad .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg