onsdag 26 augusti 2015

Hink med lock 20 l

Plasthink med lock L , Vit - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Köp online eller ring oss för personlig service! Certifierad livsmedelssäkerhet.


Halvgenomskinlig och livsmedelsgodkänd hink med tryckt literskala och. Stallhink Granngården, l.

L 10L 15L 20L Square plasthink. Stabil hink L med grepe i Polypropenplast. Handla tryggt med Clas Ohlson - Säkerhet av högsta klass. TÅRTFORM MED LOCK 25X20X9CM. HINK MED LOCK 3L PLASTHANDTAG.


Hinkarna passar perfekt som ett universellt verktyg, finns i volymerna 5- liter. UN hink av PP, L, vit med lock och plasthandtag.

Jag tänkte prova o bygga en sån där bubblare, men jag vill bygga den i en 20l hink och inte nått mindre :) Jag har kollat hos Biltema, . I vårt sortiment ingår hållbara hinkar från 2. Därtil kan vi erbjuda en modern solburk med ergonomiskt lock , som gör det. Hink för vatten och foder med flatsida För betesmarker och…. Hinken är lämplig till både flytande och fasta ingredienser.


Med den unika designen får man en mängd . Detta är en hink som passar inne och ute, här och där. Finns i tre storlekar och många färger! Fönsterputshink hermetisk sluten liter Top-produkt i hög kvalitet, producerat i Europa. Locket sluter tätt på hinken. Till kalvar, får, getter och.


Selekt Magpump används med fördel då kon behöver en större mängd vätska,. Förvaringsbox Store It, L Transparent. Gul hink med lock till fuktade dukar, liter. Städhink med ett praktiskt lock till förfuktade rengöringsdukar.


Svart hermetiskt förseglad hink med lock , liter.

Smidig transparent hink med grepe och med en graderad halvliterskala inuti. Rostfri kittel, hög modell, 1liter. Mjölkflaska rak med lock utan bottenband.


Mått: mini:4L S:8L L:10L LL: 20L mini W210×224×175mm S:W271×D254× H211mm L:W282×D267×H265mm LL:W330×D312×H338mm Denna snygga . Spann med lock , höjd cm. Kastrull med lock , höjd cm. Hink av kraftig plast med plan sida.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg