tisdag 25 augusti 2015

Lysrörsarmatur med uttag

Bänkbelysning med uttag för kök. Smart armatur som ger fördelarna med lysrör och smart placering av uttagen. Stomme och gavlar av vitlackerad stålplåt.


Armaturen är försedd med dubbelt petsäkert uttag och vippbrytare. Vägglampa Modica 14W med eluttag Snygg lysrörsarmatur som passar perfekt i till exempel. BÄNKARMATUR BÄNKBELYSNING LED MED UTTAG OCH BRYTARE.

Armatur avsedd för montage under skåp för belysning av arbetsbänk. Vändbar underdel (ej 1x15W) med petskyddat, jordat eluttag. Elektronisk ballast (drossel), alltså utan.


Tunna plattor, endast mm, med Ø mm. Artikeln har utgått ur sortimentet. Du har letat efter en produkt som har utgått eller som inte längre finns i vårt ordinarie sortiment. Koppla in uttag från lysrör i garage.


Serie: Lysrörsarmatur Roundline, 1x18W, Utan uttag , IP44. Reservkupa till Roundline, 1x15W ST 1kr.

Bra belysningsstyrka från energisnåla LED lysrör. Vi handlar bara med svenska leverantörer som står bakom sina produkter till 1 Det är både för er och vår . Tunn och elegant lysrörsarmatur för kök och. För tak, vägg eller linmontage (T8).


Levereras med förskruvningar och . Innovativ LED-teknik ersätter lysrör. Utbyggbart lysrör , kan kopplas samman i upp till enheter. För fasta elinstallationer, till exempel ett uttag i köket och elledningar i väggar, kan ansvaret se olika ut beroende på om du är husägare eller . I köket är en blandning av olika sorters ljuskällor det idealiska.


Praktiska lysrör över arbetsytor som bänkar, spis och köksö kompletter. Lättmonterad armatur som kan monteras infälld i ramen för bästa åtkomst till skåpet. Integrerad sockel och enkel anslutning till kraft, annan armatur och brytare. Om det är ett jordat uttag vill säga.


Hur som helst så har man inte i detta fallet med en lysrörsarmatur något som helst intresse av att veta vart . Den kan monteras i tak eller på vägg med de medföljande . Klassisk serie lysrörsarmaturer Tför utanpåliggande montering, avsedda för bänkbelysning i kök, tvättstuga och garage. Led- lysrör tillverkad i glas, ersätter direkt dina gamla traditionella Tlysrör på 18w. Bygger på Gsockeln med ett ljusflöde på 800lm, kräver inga ingrepp på . Jono-serien består av olika LED och lysrörsarmaturer som kan användas som enskilda armaturer eller byggas upp till ett integrerat system.

Alisa lysrörsarmatur är stänkskyddad (IP44).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg