onsdag 12 augusti 2015

Vit kartong

Vit kartong 1-sidig slätbestruken med rå baksida. Svart, burk 50st vattenlöslig. En mycket användbar kartong som kan användas till figurer, kortmakeri, dekorationer, passepartout m. En kraftig kartong som är glättad på båda sidor.


Leverans till företag, föreningar och organisationer i hela Sverige.

Köp online eller ring oss för personlig service! Vi använder cookies på hemsidan för att ge bästa möjliga service. Genom att fortsätta godkänner du våra villkor. Fodral i kartong för förvaring av CD- och DVD- skivor. Enfärgad kartong i riktigt fin, matt kvalitet.


Alltid med snabba leveranser i hela sverige! Tällä sivustolla käytetään evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle tiettyjä palveluja ja parantaa käyttäjäkokemustasi.

Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt . Pärmregister av 120g vit kartong. Snoddmapp A 350g vit kartong. Präglingstryck eller blindprägling. Allmänt Används som kopplings- och installationsledning.


Uppbyggnad Ledare: Blank flertrådig koppar. Kontor: Datortillbehör: Mediaförvaring: CD-FICKA KARTONG VIT (25). CD-ficka tillverkad av kraftig vit kartong.


Lutade mot väggarna står rullar av vit kartong till fotograferandet. Jag vet inte vad detta speciella papper heter. Och ett långt stycke har lagts på matbordet, med . När Imse klättrat upp för tråden sju gånger till öppnades plötsligt passagerardörren utan att hon sett henne närma sig.


Pernilla ställde in en vit kartong på golvet . Det är ett enkelt paket av hår vit kartong med en bre blå gummisnodd runt. Avlångt, rektangulärt, ungefär en decimeter tjockt väger paketet tungt i handen. Hon tog fram en kartong med panerade kycklingbitar.

De här korten hade jag avsiktligt gjort små och enkla, med tjocka svarta bokstäver på vit kartong. Bland dem var ett litet tempel av vit kartong. Det var sirat med smala guldlister, och bakom en halvkrets av smärta kolonner fanns ett spegelglas, som tycktes . Jag parkerade vid torget och gick fram till ett marknadsstånd med mörkröda jordgubbar, såg på priset som var textat med svart fettpenna på ett stycke vit kartong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg