måndag 24 augusti 2015

Gjuta betongskål

Nedan visar vi hur du gjuter en betongskål med hjälp av weber finbetong. Två skålar blir en vacker betongskål. Man kan även gjuta skålar på liknande sätt, enkelt är det och riktigt snyggt blir det. Ta två stycken skålar av plast.


Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra.

Slutligen behöver man en plats att gjuta på. Det kan vara ganska kladdigt och det är lätt hänt att man spiller, och framförallt så är det dammigt, . Här har vi samlat tips och trix på hur man enkelt och smart gjuter i betong. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper om att gjuta i betong. Gör egna möbler och prylar – vi visar hur.


Att pyssla och gjuta i betong är ett sant sommarnöje. Billigt och enkelt fixar du sommarkrukan, ett fat .

Jag har testat att gjuta i betong för första gången. Lite trixigt, men det blev en rätt lyckad premiärgjutning måste jag säga. Så gjorde jag: Jag penslade formarna . Du bestämmer först hur stort fågelbad du vill gjuta utifrån hur stora rabarberblad du har. Tänk dock på att om du väljer ett jätteblad så måste du . Jag tycker det är roligt att gjuta riktigt stora rabarberblad. Det viktigaste av allt då är att armera bladet rejält.


Annars kan det helt enkelt spricka. Jag hittar en del trådar om att gjuta bänkskiva, men då behöver man ju bara en platt form. Hur fixar man djupet, om ni förstår vad jag menar.


Att skapa med betong har blivit en stor hobby, det finns . Kanske något nytt till trädgården, en kruka, en betongskål mm mm. Material: Finbetong, liten planteringsspade, en bytta eller hink, handskar, . Om du vill ge bort något du gjort själv eller om du bara vill ha något att förvara tex nagelacken i så är det enkelt att gjuta en skål i betong! Rabarberblad är nåt som många säger dom vill gjuta.


Färdiggjuten betongskål gjuten med weber hobbybetong.

Betong skål drakägg becoupage. Att gjuta i betong är en ruff och tuff hobby som inte alls är särskilt svårt. Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN.


Gjutet i betong Gjuta i betong Kalmar betongskål betonglyckta betongfat. Man kan nämligen gjuta ljusformar i betong med hjälp av vanliga. Den vågade kan förstås hälla ljusmassan direkt i pappersformarna men den som vill vara på den säkra sidan kan först gjuta en muffinsliknande betongskål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg