torsdag 6 juli 2017

Trender kök 2018

Nov Contemporary Kök by SieMatic France. Ska kännas som vilket rum som helst. Det som sammanfattar den nya trenden allra . Den har synts på bilder av alltifrån badrum och kök till skålar, brickor, bestick… Och det är inte så . Jan Svarta och gråa kök fortsätter att öka, men det finns fler dova färgtoner som passar i köket – till exempel lila, midnattsblått och riktigt mörkt grönt . Nov Ska du renovera köket nästa år?

Jul Njut av sommarens matlagning i ett ljust lantkök. Turkosa detaljer ger en extra fin sommarkänsla. Här guidar vi dig i hur du bäst inreder ditt kök.


Vitt kakel i kök är trenden som aldrig tycks gå ur tiden. Nu får de vita köken kliva åt sidan och ge plats för mer färg. Vi har intervjuat Myresjöhus köksleverantör HTH om deras senaste nyheter och . Jan Den här säsongen finns det många snygga trender att inspireras av.


Vi börjar komma bort allt mer från kliniskt vita Hemnet- kök. Vi ger dig inspiration till att inreda köket efter rådande trender och tipsar om vilken köksinredning från tidigare år .

Nytt år och nya trender för kök , eller hur! Här skrivs det om trender som gäller för i år för att du som vill renovera ditt kök , eller funderar på det ska få inspiration till . Kökstrender rör sig otroligt . Köket ska vara hemmets hjärta därför är det extra viktigt att du verkligen . Mar Trender sprids som ringar på vattnet: de tidiga anhängarna blir stilbildare och efterhand som trenden når fler uppstår en snöbollseffekt. Jannice Wistran feng shui-expert och bloggare hos Sköna hem tipsar om trender. Här i ett ljust och inbjudande kök inspirerat av naturmaterial och skandinavisk. För dig som vill ha ett trendigt.


Köksplanering och montage - bekvämt från ett och samma ställe: det har HORNBACHs kökscenter att erbjuda. Låt dig inspireras av nya kökstrender här! Linne är lika skönt och fint i vardagsrummet som i sovrummet. Feb Trender kommer och går, och så även vad gäller badrumsinredning.


I skrivande stund sitter jag och beundrar väggarna i mitt kök , som är målat i . Jan Så skapar du kök med kontraster av olika material. Den senaste kökstrenden kombinerar varma, rika texturer med. Trend är ett färgglatt kök med stilren design och rena linjer. Det finns moderna kulörer att välja mellan, som sätter färg på din vardag.


Håll koll på alla spännande inredningstrender och spana in kategorierna med.

Man säger ofta att köket är hemmets hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg