onsdag 26 juli 2017

Årets färg 2017 nordsjö

Det är en vacker färgpalett som är trendig, enkel att förstå men ändå så. Nordsjös årliga trendprognos handlar om ”Life in a new Light”, ett nytt sätt att vara. Det övergripande temat för det närmaste året uppmuntrar oss till att omfamna . När vi valde årets kulör sammanställde vi en palett som använder ett blått spektrum, vilket gör att du kan hitta en nyans som passar dig och din livsstil.


Den är vald för hur perfekt den matchar och knyter an till naturens lugnande färger , som ett skogens hjärta helt . Det här är en rapport där experter.

Aesthetic Center valgt ut fem trender som hver og en anvender fargen for å skape ulike effekter. Trumvirvel… och nu får jag äntligen avslöja vilken färg det blir efter att hållit tyst hela sommaren. Jan Jag är övertygad om att kulörer och färger kommer att bli en viktig del under det kommande året – att vi kommer att fortsätta att plocka in mer . Sep Årets kulör liknar färgen på ett par klassiska jeans, säger Per Nimér, arkitekt.


Den kallas Denim Drift och är en gråblå nyans. Lugn och rofylld färg för hemmet. Publicerat 09:i Färg av Hildur Blad Kommentarer.


Då var det Nordsjös lansering av Colour of the Year och trendspaning.

Krickelin Dimblå, en egen blå nyans för Nordsjö. Om brunt är årets färg är rosa definitivt en bubblare. Feb Farger sier mye om hvordan forbrukerne ønsker å leve, og nå ser vi en tendens til at folk.


This Pin was discovered by Elisabeth Mörk. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jan Den fargen du liker og trives me er den du skal bruke, sier.


Nordsjö har valgt ut blått og Dagny Fargestudio har . Aug Stort grattis till Sofia Edström, årets Nordsjölärling. Kombinert med lysere farger , oppleves Denim Drift som crispy og luftig, mens . Stipendiet Årets Nordsjölärling är instiftat av Svenska. Förvandla hemmet med målarfärg ! En fantastisk farge i rosaskalaen med akkurat nok grått i til at den blir både tidløs og enkel å . Oct I det heile tatt er fargen er ein god basisfarge skapt for å lage rom der vi skal lade. En nydelig gråblå farge som naturligvis falt i sma. Se vårt fargekart – vi hjelper deg med å finne dine farger ! PRISAD FÄRG vill sätta färgen i centrum och har tillkommit för:.


Heart wood - årets kulör från Nordsjö.

This wonderful image collections about F Rg Vardagsrum N8U QO . Hvorfor er denne fargen valgt? Inget av de tre dyraste alternativen får godkänt i färgtestet. Vi vill också påverka färgproducenterna att förbättra färgernas kvalitet och årets test visar att det verkligen behövs.


Jag valde årets kulör Denim Drift här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg