onsdag 19 juli 2017

Beer pong bord mått

Vi erbjuder fri frakt över 4kr och snabba leveranser! Beer pong bord , red cups pingisbollar. Egendesignade beer pong bord av högsta kvalitet.


Bordet har officiella tävlingsmått och är höj- och sänkbart. För att göra ett Pro beer pong bord så krävs det specifika mått , och jag skulle uppskatta om du vet butiker med rätt beslag som jag frågade efter . Köp Beer Pong bord i aluminium här! Köp professionellt och billigt Beer Pong bord i hög kvalitet till marknadens lägsta pris. Köp Hopfällbart Beer Pong Bord till bra pris online. Ta Beer Pong till en ny nivå med det här galet coola ihopfällbara Beer Pong -bordet.


Nu slipper ni söka efter bord till er fest som det går att spela Beer Pong på! Dessa bord är anpassade för just detta ändamål. Det hela går ut på att sätta pingisbollar i ölglas och därmed få motståndaren att dricka. För två spelare, eller två lag.


Ping - Pong är ett bord , barbord och en bänk i massivt trä, lackerad MDF, högtryckslaminat på kryssfanér eller valchromat. Prosecco Pong: Här är dryckesspelet för alla som tycker att Beer Pong saknar. Mått : glasen är ca cm höga , .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg