fredag 7 juli 2017

Taktätning plåttak

Vi har en oinredd vind med plåttak. Jag såg för den delen att ett par grannar, med likadant tak , precis har gjort något med sitt tak - det ser ut . Täta fogen mellan takplåt och skorsten? Hur täta korrugerad plåt vi hängränna? Hål i plåttak- hur blir det tätt?


För vårt tillbygge använder vi begagnat plåttak där det finns hål på de ställen där.

Plannja har ett stort utbud av produkter till tak och fasad men även. Plåtgrossisten erbjuder privatpersoner och företag möjligheten att handla online. Takplåt och tillbehör, beslag mm.


Få dina varor, plåttak levererade hem till dig. Underhåll och reparation av takpapp, asfalt- och tjärytor, plåt , skiffer, tegel och betong. Fyra steg en detaljerad genomgång på hur du lägger tak.


I första steg genomgås hur du. En elastisk lim- och tätningsmassa för all typ av tätning och limning på tak. Reparation och tätning för plåttak och grund.

Glasfiberförstärkt, asfaltsbaserad fogmassa för lagning av papp- och plåttak. Fiberförstärkt lagningsmassa som ger en vattenfast, elastisk och spricköverbryggande (2mm) fog för omgående tätning av allt läckage t. Vilket plåttak ska man välja och hur sköter man ett torvtak? Det blir ett levande tak , som drar till sig insekter och fåglar. Här hittar du bra och värdefulla tips vid läckande tak och vad du ska göra och bör.


Förankra plasten väl med t ex plåt. Fiberarmerad och gummiförstärkt asfaltmassa för strykning av tak av papp, plåt och betong. Bildar ett elastisk och ogenomträngligt skikt. T-Emballage har lanserat underlagstäckningen T- Tak EVO, en uppföljare på vår.


T- Tak EVO är som “klippt och skuren” för falsade plåttak och även de lägre . Användning: För vattentäta genomföringar genom plåttak för t. Plåt , papp, tegel, betongpannor. Montera snörasskyddet SNÖ med bult och bricka. Avstånd mellan tak (profiltopp på tegel och profilerad plåt ) och snörasskyddets underkant får max vara mm.


Tiger-Tex tätningsmassa används för tätning mot vattenläckage, även då extremt. Vi erbjuder ett marknadsledande taksortiment med betongpannor, tegel, plåt , papp, plast och alla tillbehör. Förutom tegel och betong kan ditt tak kläs med exempelvis belagd plåt , shingel, sedumväxter eller kanske en gummiduk. Hos oss hittar du allt du behöver för det stora .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg