måndag 17 juli 2017

Soffbord marmorskiva

Stilfullt konsolbord med karisma från Madam Stoltz. Konsolbordet som du kan använda både som soffbord och sidobord har en härligt vit marmorskiva och . Sätt stilen med ett soffbord ! Hos oss finns ett brett sortiment av soffbord i alla prisklasser och stilar. Soffbord i svart marmor , L 1cm.

Billiga soffbord med marmor online på Furniturebox. Stort utbud av soffbord från välkända varumärken. Möbler och heminredning för soffbord på nätet.


Vi på SoffaDirekt älskar att hitta privärda möbler med lyxkänsla, utan att tumma på kvalitet. Våra marmorbord och soffbord med marmorskiva är ett exempel på . Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor , runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi soffbordet för.


Rund soffbord med en vit marmorskicka och en elegant underrede av järn.

Runt soffbord med vit marmorskiva och ett underrede av svart järn, diameter cm. Nedtill på bordet så är det en bricka i borstat stål. Spider soffbord med bordskiva i grön marmor och underrede i mässing. Stilrena Spider Square soffbord är formgiven av Andreas Hansen och ingår i en . O Table soffbord med bordsskiva i brun marmor , Emperador och stativ i svartlackat stål. O Table av Dennis Marquart för OX Denmarq ingår i en stilren serie . Auktionen är avsluta men kanske gillar du följande föremål?


RA Auktionsverket Norrköping. Returhuset säljer ett soffbord med marmorskiva och metallben, använt skick. Marmorbord kan aldrig bli fel i hemmet, detta bordet har några . Har du beställt exempelvis ett matbord eller soffbord i marmor kommer det att utsättas för alla möjliga påfrestningar i vardagen. Stone är ett vackert runt soffbord med stomme i svartlackerad metall en bordsskiva i vit marmorskiva. Välj mellan färgerna vit, svart eller . Trendigt soffbord i ljus marmor med svartlackat metallunderrede.


E- postadressen publiceras inte. Jag har ett soffbord i ljust marmor som har fått en matt yta av alla olika blöta.

Vi erbjuder till våra kunder en möjlighet att vinna ett ytterst stilfullt soffbord med marmorskiva ! Du hittar även soffbord i vår populära serie Marcel. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe.


Antikviteter, möbler, konst . Klicka på bilden för att komma till auktionen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg