tisdag 25 juli 2017

Nagellack färger 2018

Finger-fade med glitter och lekfulla färger som dämpar mer. OPI nagellack , läs mer och köp här. Pastelliga färger är på modet i sommar.


Eller så skiter du i allt vad diskret heter och går loss på holografiska lack. Kombinera med fördel klassiska färger med metallic för extra trendiga .

Vi har spanat in både kvalitet och färger på de nagellack som är med i vår. OPI Nu är dom snart här, dom 12. Snyggast och mest i enlighet med . Vårens härligaste nagellackskollektion Gult . Varje nagellack finns i flera olika färger för att du ska kunna uttrycka din personlighet genom färgerna.


Den största träffen i vårens nagellack den här säsongen är utan. Här hittar du alla nagellack från Little Ondine. Minilack, 7day och Onagellack uppdateras tre gånger varje år och får sällskap av inte mindre än minst två limited.

Det är alltså inte svårt att hålla sig uppdaterad med säsongens trendigaste färger tillsammans med Depend. En annan kul trend är att måla naglarna i olika färger. Här är det dock smart att tänka på att endast använda nagellack som har samma yta eller . Sommarens stora skotrend är utan tvekan lofers!


Skon syns på allas fötter och kommer i flera härliga färger och modeller. Nedan har vi listat favoriter som vi. Sommarkollektionen hos OPI innehöll starka calypso- färger hämtade från ön Fidji i söderhavet. Jag fick upp ögonen för deras “day starter kit” och deras olika lack “day nailpolish” som kommer i så många fina färger. Höstens färger kommer att finnas i många olika nyanser och de hetaste för respektive årstidstyp är:.


Kollektionens färger är hämtade från Lissabons rika blomsterprakt, havets blå nyanser och terrakottahusens fasader. Ett par välvårdade naglar blir alltid en vacker detalj som förgyller dagen. Nagellack för varje tillfälle! Med sina exklusiva nagellack har OPI öppnat dörren till en egen värld av färger , glitter och skimmer med exceptionell hållbarhet. Bästa nagellack , fina färger och allt annat bra också!


Jag älskar deras nagellack ! Behåller sin lyster extra länge och finns i många olika vackra färger – Varje borststrå ä. Almedalen handlar inte uteslutande om politik.

Den som är på plats får även chansen att beskåda det som kallats ” Världens . Vilma (t h) Bas: Puder Compact cover i nyans Light, 2kr, Maria Åkerberg. Prinsessan Estelle på slottsbalkongen i gult och svart nagellack. Svenska färger liksom rosetten i håret. Medelålders man med nagellack.


Utmanar med sitt nagellack. Det är mycket roligare om alla färger får vara med;)” skrev hon på Instagram. Ett nagellack med en blandning av fina oljor och intensiva pigment, som ger nagellacket sofistikerade, kristallklara och starka färger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg