måndag 17 juli 2017

Ljushållare värmeljus smide

Ljushållare - Inredningsdetaljer ᐈ Avslutad apr 20:53. Svart diskret värmeljushållare för arrangemang och . Du kan köpa här ljushållare och lyktor i olika modeller t. Fin, vit, bedjande ängel med hållare för värmeljus. Bordsljusstake i äkta smide.


Ljusstake smide , hög - En svart ljusstake, design Thomas Ullström.

Lykta för värmeljus , 5xcm. Ljuslykta dubbla hjärtan med glaskoppar smide svart 56xcm. Vågig ljushållare med glaskoppar för värmeljus. Blom och ljushållare i konstsmide tillverkade på Wira Bruk, amplar, marschallhållare i smide.


Blomhållare och ljushållare. YPPERLIG ljushållare , ljusgrön. BLOMSTER ljushållare set om klarglas. Ljusbärare för andaktsljus alt.

Svartlackerade ljushållare som std. Ett set ljushållare för värmeljus. Metallinsats för värmeljus , tillverkad av Skyrup. Värmeljushållaren är tillverkad av svartoxiderat smide , mycket god kvalitet. En klassisk adventsljusstake i svart smide med plats för fyra ljus.


Underbara ljushållare i svart smide med glaskoppar till ljuset, kommer i 2-pack. Värmeljus Vanilj och Apelsin pack Olika färger Härliga värmeljus som . Stomme av smide , ljushållare av glas avsett för både värmeljus och kronljus. En extra ljushållare medföljer. Majas Cottage Paisley lykta.


Dekorativ smidesglob i smide med ljushållare av klarglas för värmeljus. Image description Netauktion. En vacker ljushållare i smide , med kedja.


Hjärtformad med en röd ljuskopp för värmeljus. Väggkrok i smide för lykta eller ampel, cm. Fin ljuslykta bärnsten i gul nyans för värmeljus. Dekorera flaskan med ett ljus i ljushållare 15cm.


Småländsk smide i femte generationen.

Ljusstakar, ljus och inredningsdetaljer med tradition och nytänk. Besök vår webbutik och hitta unik design!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg