måndag 17 juli 2017

Bordslampa led

IKEA - YPPERLIG, LED bordslampa , , En inbyggd steglös touchdimmer gör att du kan släcka, tända och dimma lampan med enbart en lätt beröring. Bordslampa Lavo med LED -läslampa - Denna. Klotformad glasbordslampa Fenja med LED - lampa.


LED - bordslampa TUNE-TS med touchdimmer, vit. Denna lampa har integrerad LED vilket betyder att ljuskällan inte är .

Fina skrivbordslampor i silver som har LED belysning med dimmer. Carrie LED Lamp är en snygg, bärbar lampa från Menu, formgiven av Norm Architects. Lampan är en uppföljare till den populära vasen Carrie, som med samma . Med avseende på framtidens krav på låg energiförbrukning lägger företaget stor vikt vid produktutveckling. Cato bordslampa levereras inklusive LED ljuskälla. Lampan har rena enkla linjer och ger ett direkt ljus.


Passar utmärkt som läslampa. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att.

SE´s största utbud av designlampor. Alltid snabb levering, 1dagars returrätt och prisgaranti! Ta del av erbjudanden, nyheter och kampanjer. Ladda ner eller beställ till dörren.


Leitz Style LED skrivbordslampa anpassar sig till dina arbetsförhållanden i realtid , genom att automatiskt reglera ljusnivåerna för att uppfylla dina personliga . Design till rätt pris, Sveriges största sajt med . Tab T bordlampa i lackad aluminium. TAB är en snygg liten lampa med vridbart huvud. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. En snygg bordslampa från svenska Belid. Dimbar med transformator i lampfoten.


I Danmark är det viktigt att skapa en varm, mysig atmosfär under långa och. Vi ljussätter ditt hem, din trädgård eller din arbetsplats med lampor från hela. Ihopfällbar bordslampa med LED belysning.


Touchknappar för dimmer och justering av färgtemperatur. A USB-port för laddning av mobiltelefon mm.

En häftig bordslampa som fixar discobelysning! Lampan roterar och ger ljuseffekter i RGB-färg. Disco bordslampa med LED -belysning för inomhusbruk. Ljuskällan i LED drivs av ett internt laddbart batteri vilket gör det praktiskt att ta med sig lampan till stranden, . Välj själv vilken färg lampan ska ha, det finns st valbara, med hjälp .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg