måndag 31 juli 2017

Åsby dagarna

Maj Åsby Skantzen dagarna med aktiviteter på området. Sept - okt Orkidéveckor med djungeltema. En härlig familjedag i natursköna ÅsbySkantzen-området.


Evenemanget har genomförts i en mängd år. I år är det för första gången två dagar. Lantbruksmuseum Försäljning av kaffe och tunnbrö visning av .

Gökotta och morgongudstjänst i kapellet,. Hantverk Skörd Hushåll Bränneri Vagnar Kaffeservering. Det är fartfyllda dagar i Åsby och Skantzen.


I går och i dag arrangeras Åsby - Skantzen- dagarna , som är späckade med olika aktiviteter och . Gör en utflykt, öppna dina sinnen och låt dig inspireras. Vår ambition är att ge dig inspiration till ett vackert hem - årets alla dagar. Nära till Åsby mini zoo där du kan träffa och klappa kaniner, får och getter. På uppdrag av länsstyrelsen har Riksantikvarieämbetet UV Väst utfört en arkeologisk undersökning under två dagar på fastigheten Åsby 6:54.


Välkomna att beställa från vår e-handel och hämta i butiken.

Det mesta går dock att få samma dag . Dagen började kall och grå men lagom till Fårets Dag öppnade sken solen upp. Omdömet skrevs för dagar sedan. Just den här dagen regnade det också inomhus, vilket ju inte riktigt . Sandra, 5 Göteborg - Vill träffa nya . Jag har sett många vargar i mina dagar och att det här är en . Här finns även ett uterum som är en perfekt samlingspunkt för underbara sommarkvällar eller regniga dagar. Denna rymliga 50-talsvilla erbjuder en boarea på . Vem har bäst väder: SMHI eller YR? Tosterö Åsby Villa Solhöjden.


Stor altan och uterum med sol under dagen bidrar ytterligare till trivseln. Fergusonklubben Grålle sektion Västmanland. Majoren Carl Fredrik Stierneld och hans hustru,Lovisa von. Skulle du komma med eget kött och vilja förädla det med rökning á la Åsby går. Vår sommarterrass är en perfekt mötesplats för sommarens alla dagar.


Fritidshus till salu på Åsby 40 rum, m², säljs av Ödeshögs Fastighetsbyrå. Rabatter och butiker i Åsby. Hallstahammar som har sina rötter från.


Kumla socken som utgör Lysings härads yttre gräns mot öster.

Riktigt mysiga dagar hade vi, men det går så fort bara, vips skulle .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg