måndag 22 februari 2016

House doctor korg

Grundarna till företaget är tre syskon som anser att ett vackert hem främjar livsgläjden och . Design till rätt pris, Sveriges största sajt med design och . En stilren korg som passar utmärkt att ha schampoo och andra duschartiklar i. Fäst den i duschen eller vid badkaret för att enkelt . House Doctor är ett danskt varumärke som fokuserar på dig och din stil.

Korgen har en lite råare look och passar de flesta hem och stilar. Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att jämföra . Perfekt för förvaring av vardags småsaker och passar i alla rum. Använd den även som ytterkruka för att dölja . Material: 1 järn belagt med . Snygg, stabil korg i dip dye-look.


Stabil och snygg korg med handtag. Praktisk korg som kan användas på utflykter eller till dekorativ förvaring.

Superfin att ha smått och gott i badrummet eller liknande. Av järn så korgarna är extra stark. Om du vill använda som en lagringsenhet för nycklar, leksaker. Korgarna är perfekta för att förvara olika småsaker. Finns i flera snygga färger - nu även tillgängliga på InkEurope.


Alltid smakfull, lekfull inredning och du hittar den i vår webshop. House Docktor News Korg från sötaste Camilla på Nätbutiken Millamix. Jättefin korg att förvara sina tidiningar eller filtar i för den delen. This Pin was discovered by jónamjóna. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


On Confident living 58kr Delivery costs included . En korg med många möjligheter. Korg i virad mässing Liten Diameter Höjd Stor Diameter Höjd 5. Leveranstid: I lager hos leverantör. Beräknad leveranstid 2-veckor).


Storage Stripes - Randig korg med handtag. Herringbone Throw in Pebble Grey, hand-loomed in .

Snygg att placera salt, peppar och en levande kryggväxt i mitt på bordet. Eller varför inte placera dina gamla .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg