måndag 29 februari 2016

Nya tapeter 2018

En tapet eller ny väggfärg är också snyggt, eller det allra enklaste – och . Med vårsolen kommer lusten att fräscha till hemmet. Blommigt, randigt eller retro, här är tio av vårens nya snygga tapeter. Boråstapeters nya kollektion Borosan är miljömässigt hållbara tapeter som dessutom är mycket.


Det nya ljust och fräscht är idag lite mer skandinavisk och naturnära. Vi ser mycket enfärgade tapeter med djur, grönska och naturmaterial som skapar en .

Grön oas eller rosa avkoppling? Hållbar tradition eller retroflört? Stilarna råder parallellt med . Våren börjar äntligen visa små livstecken och lagom till värme och livskraft lanserar vi tre nya tapetkollektioner . Nytt år, ny inredning – här är trenderna du inte ska ta med dig in i januari.


Vi har spanat efter nya färger, former och idéer bland alla prylar på. Design House Stockholm och Borås tapeter gör muggar och . Måla väggarna i härliga pasteller, investera i nya köksmöbler,.

Från kuddar, sängkläder, lampskärmar och tavlor till tapeter och möbler. Salone visade på en längtan bland formgivare att skapa en ny klassiker, framtidens designikon. Rena former från gårdagen som nu är . Kombinera olika tapeter : enfärgade tapeter , mönstertapeter, 3D- tapeter.


Startsida Projekt Renovera rum Tapetsera Hitta rätt tapet Tapeter för vardagsrummet. Nyheter, nya byggvaror och projekt-tips från HORNBACH Byggmarknad AB . Nya tapeter – vilket perfekt sätt att förnya hemmet! Det går snabbt, är hyfsat billigt och faktiskt enklare att göra själv än man kan tro. Vi designar tapeter och accessoarer med ett unikt uttryck.


Kärleken till hantverket är närvarande i. Varje kollektion har sin egen historia och sin egna speciella stil. Upptäck vår bästsäljande Villa Dalarö och Brunnsnäs och våra nya kollektioner Oas och . Hos oss hittar du ett stort och varierat utbud av både enfärgade och mönstrade . Vi erbjuder ett stort utbud av tapeter för ditt vardagsrum, sovrum eller kök och verktygen du behöver för att sätta upp dem. Mitt nya kök – jag föll för mönstret Thistle från In Bloom hos Boråstapeter. Det är bra att välja en tapet i en kulör som stämmer överens med de andra rummen i hemmet tycker jag, då skapas harmoni och de. Fackhandelskedja inom färg, tapet och golv.


Colorama satsar på service,.

Det är inte så lätt att välja färg eller tapet till väggarna. Till att börja med: Ska man måla eller tapetsera? Klassiskt moderna tapeter för inspirerande miljöer Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg