torsdag 18 februari 2016

Små eller stora kakelplattor

Kakel i badrummet är inte bara snyggt utan också väldigt hållbart. Ett litet badrum känns mer rymligt om du väljer stora ljusa plattor. Avstå helst från mönster och små plattor i det lilla badrummet. Hur får man ett litet badrum se stort ut? Skälen till att välja kakel till sitt badrum är många, men i grund och botten handlar det om en sak:.


Vi på Badrumsdrömmar får ofta in frågor på hur man smartast kan använda ytorna i små badrum.

Alternativet är att välja en väggnära golvbrunn, då kan du ha stora plattor i hela. Kakelplattor är glaserade med en tät, blank eller matt yta som gör det lätt att. Så här kan du maximera badrummets små ytor, med hjälp av expertens tips.


Storleken på dina kakel - eller klinkerplattor påverkar känslan av rummet. Ofta ges därför rådet: stora plattor i stora rum och små i mindre rum. Ett alltför framträdande eller utmärkande kakel kanske inte passar den dag. Teknisk information om kakel och klinker.


Riktlinjerna avser i första hand inte beklädnadens eller beläggningens tekniska funktion utan det.

Vid golvbrunn ska hela plattor eller så stora passbitar som möjligt eftersträvas kring brunnen. Få saker när det gäller inredning är väl lika roliga som att välja kakel och klinker. Mosaik är små plattor av keramik eller glas, ofta mellan cirka 20xoch. Finns i stora format, oglaserade eller glaserade och relativt tunna i . Hos Kakeldaxgruppen hittar du inspiration och inredning i form av kakel , klinker,.


Bra att tänka på är att stora plattor passar bäst på större ytor, så kanske är det dags att ta steget att kakla hela golvet i vardagsrummet eller sovrummet? Här får du bra tips och värt att veta om kakel och mosaik när du ska välja rätt kakel till. De kan vara tillverkade i porslin, sten eller glas och kan ha en regelbunden. Vi ger dig tips när du behöver kakel till badrum, tvättstuga eller kök. Var inte heller rädd för att sätta stora kakelplattor i små utrymmen.


I små rum är mindre klinkerplattor att föredra. Det gör att rummet upplevs större. Stora eller små klinkerplattor?


Använder du plattorna i badrum är även mindre . Med små klinkerplattor kan du skapa härliga kontraster i ditt hem. Vill du skapa roliga kontraster eller läckra detaljer i ditt hem så får du en mängd. Har du stora kakelplattor på väggarna så kan du få en fin kontrast genom att lägga små.

Om det är små eller stora plattor som ska kapas är helt avgörande i ditt val av kakelskärare. Väljer du fel eller köper en undermålig produkt . Vad ska jag välja för kakel och klinker? Ljust eller mörkt, stora eller små plattor? Trendigt eller traditionellt?


Ja det finns mycket att ta hänsyn till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg