fredag 5 februari 2016

Kapskiva trä

För effektiv slipning med vinkelslip av trä , metall, aluminium, rostfritt stål o. Skivan hos fredells ligger runt 7av mycket god kvalitet och den river ordentligt. Vill man skapa flis av trä , då är denna skiva för dig. Jan Dremel EZ speedclic: skiva för träkapning Skär snabbare genom trä.


Kapskiva för att såga i rostfritt stål.

Hög kvalité till bra priser. Artikelnummer: Vänligen välj . Här hittar du bra kapskiva , diamantskiva till vinkelslip. Centrumhål: mm (Ø 1mm har centrumhål mm, Ø mm har centrumhål mm).


Mycket lämplig för trä , trä med spik, plast, torrbyggnadsmaterial och koppar. Bosch 125mm kapskiva med ytbehandlad hårdmetall. För kapning av metall och stål.


Med den här EZ SpeedClic-träkapskivan 5med ø mm kan du skära igenom både hårt och mjukt trä samt laminat.

Många gånger kan det vara bra att kunna kapa bort något rotben eller liknande, men som det är nu så sitter det en vanlig kapskiva för betong . Dremel, som utvecklat snabbsystemet EZ SpeedClic för tillbehör till roterande verktyg, erbjuder nu ett utökat sortiment av EZ SpeedClic-tillbehör för . Mångsidig och ekonomisk kapskiva för stål, betong och tegel. Bästsäljande tunn kapskiva för rostfritt stål. För snabba och rena snitt i trä och plast. Jämför pris på Elverktyg från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär! Köp kapskivor via vår webbshop eller butik i Stockholm.


Snabb leverans, öppet köp i dagar och riktigt bra priser! Specialdesignad aluminiumprofil som ger låg vikt, bra hållfasthet och lång livslängd. Använd den inte för slipning eller skärning a. Finns i olika mått med ett centrumhål på 2mm. En kapskiva som är järn- och svavelfri. En hård kapskiva med hög kaphastighet för järn, stål, tunnvä….


För slipning av trä , målade och spacklade ytor. Lave priser og rask levering. Jan metall, trä och stenmaterial.

Medelhård kapskiva för kapning av normalt konstruktionsstål. Används vid slipning på trä , tapetskarvar m. Varmt välkommen in till en av våra lågprisbyggmarknader! Idealisk för kapning där en normalsågklinga inte kommer åt.


Kapar metall, trä , plaster, gips och många andra material. För skärning och kapning av metall, trä och plast.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg