måndag 8 februari 2016

Sten marmor västerås

Vi älskar sten och nöjda kunder! Alla vill ha sten i köket men få har råd med det” – det är en vanlig. Välkommen till Stencompagniet i Västerås ! Vi har ett stort utbud av sten för alla behov.


Besök vår butik eller kontakta oss redan idag!

Stentekniker med års erfarenhet av arbete med marmor , granit och komposit. Välj mellan granit, marmor eller upptäck variationen i kompositmaterialen. Se exempel på vad det kan kosta att skaffa bänkskivor i sten med olika . Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din användarupplevelse.


Genom att fortsätta använda webbplatsen samtycker du till att . Stenteknik i Västerås AB - Upptagningsområde - Sten - Slipning - Nyläggning. Besök gärna vår utställning och se ut dina stenskivor.

Granitop er specialiserat på produktion av bänkskivor i granit, marmor och kompositsten. Vi strävar efter endast vid den . Huggning, formning och slutlig bearbetning av sten för byggnadsändamål. Intresset för sten som inredningsmaterial i kök, ba på golv och i fönsterbänkar ökar. VE Sten AB samt Valter Eklund Stenentreprenader AB levererar sten och stenarbeten med ett heltäckande utbud för både privata och offentliga miljöer. Våra golvplattor i natursten finns i granit, kalksten och marmor.


Bänkskivor i sten passar lika bra i köket som i badrum och grovkök och vår erfarna personal hjälper dig gärna med att hitta både rätt material, storlek och stil. Vi tillverkar bänkskivor, fönster-bänkar och köksbänkar i granit, marmor ,. Platsen vid Svartån har sedan medel tiden varit viktig för Västerås. I entréhallen finns gobelängen ”Dansen i Västra Aros” av Sten Kauppi.


Styrelseledamot Sjöstran Sten Peter(år). Stenbolaget är Sveriges största återförsäljare av natursten och betong till hem och trädgård. Hos oss hittar du allt till din nya uteplats eller garageuppfart. Nerostein - leverantör av sten , granit, marmor , kvarts och keramik bänkskivor.


Nedan visas de lediga lägenheterna som finns just nu.

För att göra en intresseanmälan till en ledig lägenhet måste du först registrera dig i . Visa fler bolag på denna adress. Vi specialtillverkar och monterar bänkskivor i granit, marmor och annan natursten som passar de flesta kök. Kanske gräsklipparen skjuter iväg en sten på fönstret på huset.


Då kan man kontakta en glasmästare som kanske kan laga glaset eller byta ut det. MARMOR NERO EBANO SVART Dekorsten används med fördel i rabatten, runt trädet, .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg