tisdag 16 februari 2016

Giftfria matlådor plast

Matlådor i rostfritt stål är bättre för dig och miljön. Välj en matlåda av rostfritt stål eller glas istället för plast. Vi har ett stort utbud av välkända varumärken som . Att välja en matlåda i glas istället för plast är bra för både hälsan och miljön. Här tipsar vi om snygga matlådor i glas från Granit!


En listig räv pryder denna giftfria matlåda , speciellt anpassad för… 2SEK.

Matlådan i plast är en luring när det kommer till att hitta en bra. Vi har testat sex matlådor , det vill säga förvaringsburkar för mat. Vi har värmt upp köttfärssås i matlådorna samt . Noggrant utvalda trygga matlådor för att kunna ge en trygg och bra miljö för. Matlåda av rostfritt stål, 5ml, som är perfekt för matförvaring av rester i kylen eller att ta med som lunchlåda. Giftfri matförvaring utan plast och BPA.


Allt fler upptäcker fördelarna med att avstå från matlådor i plast. Vill man ha en matlåda i plast ska den vara märkt med nr 5. Det giftfria hemmet - plastprylarI energi och miljö.

Använder du gamla glassförpackningar som matlådor ? Väljer du lådor som tål både låga och höga temperaturer skvallrar det om bättre plast , . Jag var härom dagen hos Lena Bertholdsson på Hästgatan i Visby och såg dessa fina giftfria funktionella matlådor. Det blev några större storlekar till matlådor , mellanstora runda till skolfrukten. Allt från U-konserve i rostfritt stål med tättslutande, giftfria lock.


Efter rapporter om skadliga ämnen i plast väljer många att kasta de gamla. De är tillverkade av tåligt glas som är ggr. Plastlocket är fritt ifrån BPA, . Lästips med bra information om skadliga ämnen i plast finns HÄR och HÄR. De fina bambuprodukterna är alltså 1 nedbrytbara, giftfria och. Det bekväma med plast innebär faktiskt även en hel del obekväma följder.


Att sluta med plast är en mer klimatsmart och hållbar lösning, både ur ett hälso-, miljö-. Att slänga fungerande giftfria tupperware behållare som är . En riktigt bra matlåda i glas och rostfritt - giftfria material fri från gifter, bisfenoler ( bl.a. BPA). Fina giftfria matlådor i glas.


Aldrig mer plast i det här hemmet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg