tisdag 16 februari 2016

Badtunna bygga själv

Du behöver inte vara vinterbadare för att bada utomhus mitt i vintern. Inte om du har en vedeldad badtunna. Där kan du värma upp vattnet till önskad temperatur.


Det finns många som vill bygga sin badtunna själv och som frågat efter möjligheten att göra detta med material från SpaDealers. Har länge gått i tankarna om att bygga en vedeldad badtunna och känner att det e.

Vi bjuder på lite tips till dig som vill ge dig i kast med att börja bygga. Byggsats för badtunna i plast (polyeten). Perfekt för dig som planerar att fälla in badtunnan i terrassen eller vill bygga din egen badtunna. Det finns flera fördelar med att bygga en egen badtunna istället för att köpa en som redan är byggd. Det är billigare att bygga en badtunna själv.


Skulle det inte var underbart med en badtunna utomhus mitt i vintern? Själva badtunnan som ska vara i plast, är svårt att bygga själv.

Vår badtunna tillverkas av gran. Med hjälp av byggbeskrivningen sågar ni själv till en rund botten, monterar därefter tubvirket och slutligen kaminskyddet, . Ska du köpa badtunna , men har svårt att välja modell? Här är härliga badtunnor i olika storlekar och material. Bygg din egen vedeldade Badtunna. Build your own wooden hot tub.


Senast uppdaterad Nedan följer en beskrivning med bilder av vårt . Här hittar du allt du behöver för att bygga själv , gratis byggritningar och alla. Det verkar bli mycket sommar i sommar! Vad sägs om en egenbyggd badtunna att doppa sig i? Sotarns Badtunnor kommer alltid levererade färdigmonterade så att du kan börja använda din badtunna. Så här tillverkas vår plastinsats till badtunna. Isolerad badtunna med isolerat lock och förberedd med anslutningar till . Här finner du all information du behöver innan ni ska bada badtunna som eldningsrå.


Den sjunker ner själv eftersom det brinner i botten. Det går inte att bygga en tunna av snickartorrt virke då sväller den för mycket när den blir våt.

Att bygga ett eget trädäck med badtunna var Kristians första större byggprojekt, här berättar han om hur det. Trädäck med badtunna – det går att bygga själv. För en personlig badtunna , välj bland tillbehören här under.


Ett paket för dig som själv vill bygga din egen badtunna för en billigare peng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg