tisdag 14 oktober 2014

Urinaler uden vand

Uanset om det er til det private badeværelse eller den offentlige sektor, med vand eller uden vand , med låg eller uden låg - urinaler til ethvert formål finder du . URIMAT urinaler er kvalitets-løsninger fra Schweiz. Der må bruges vand til rengøringen af urinaler Ingen . I sortimentet finder du urinaler med og uden vand. Urinalerne uden vand er så småt ved at blive rigtig populære, idet denne type urinal kræver knap så meget .

For har man bare en gang været på et toilet på et . Forskellen er, at der ikke tilføres vand fra brugsvandsinstallationen til skylning af. Så overvej at installere vandfri urinaler på dine toiletter. Vi forhandler Falcon urinaler og ZeroFlush urinaler som er absolut førende indenfor urinaler uden vand. Duravit Darling New Urinal Fizz, 305x2mm. Urinal er det ultimative for mænd som ønsker at lade deres vand.


Ud fra såvel økonomiske interesser, interesse i at reservere vand af høj kvalitet til.

En undtagelse er en række udendørs urinaler i kolonihaver, der bruges uden. Ifø Cero vandfri urinal i hvid. Porcelænsurinal er udstyret med en vandlås som fungerer helt uden vand. Vandlåsen kommer med miljøvenlig olie som fungerer . Vandfrit urinal uden lugtgener - og uden vand - til både kvinder og mænd. Prøvningsbetingelser for urinaler uden vandskyl.


Normalt har lugtlukker med vand et fyldningsforhold på mindst 1. I vores sortiment finder du både urinaler med og uden vand. På markedet er der hastig vækst i salget af vandløse urinaler , da dette urinaltype ikke kræver . Med dette vandfrie urinal har du mulighed for at installere et urinal helt uden vand eller strøm. Det fungerer i stedet med en meget miljøvenlig olie. Den nye formel efterlader alle overflader skinnende uden efterpolering.


Urinalet er udstyret med en vandlås som fungerer helt uden vand. Vandfrie urinaler løser lugtproblemer for danske erhvervsdrivende. Vandfri funktion uden miljøskadelige spærrevæsker.


URINAL TABS er fremstillet til brug i alle urinaler , både med eller uden vand.

URINALTABS er tilsat en stribe forskellige micro- organismer . Er det besværligt at montere et urinal ? I dag er det meget nemmere at montere da der ikke behøves tilsluttet el eller vand , der . Ved at supplere med en urinalstyring kan der bygges. Geberit Preda vandfri urinal i porcelæn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg