torsdag 30 oktober 2014

Bordsskiva matbord

På BAUHAUS hittar du ett enormt sortiment av underhållsfria matbord och. Smygehuk-serien är en möbel som med sina mjuka former, gråa bordsskiva och v. På lager - klar för avsändning. Ni vet de där matborden i rustikt, gediget trä och sådär lite lagom slitna.


Mingle bordsskiva tillverkad i MDF med svartlackad ekfanér. De syns i tv, i skyltfönster, på restauranger och i inredningsmagasin.

Hitta ett matbord som passar både vardag och fest. Matbord , köksbord eller matsalsbord. IKEA INDUSTRIELL matbord med sin speciella bordsskiva. Går du i köptankar om ett nytt matbord ? Glöm inte bort att se över om bordet du ska köpa har en väldigt tjock bordsskiva eller en sarg.


Hos oss finns bord för alla behov och prisklasser. Trendigt matbord som både är snyggt, tåligt och praktiskt. Hos JYSK får du alltid ett bra erbjudande på smarta matbord.


Välj bland ett stort urval av matbord i trä, glas, högglans och storlekar.

Finja har tagit fram en gör det själv-beskrivning för ett matbord med gjuten bordsskiva. Beskrivningen innehåller allt du behöver veta och införskaffa, från form till . Spider från Eilersen är ett modernt och stilrent bord i ett flertal utföranden. Kollektionen är formgiven av Andreas Hansen och består av soffbord och matbord i . Core från danska Cane-line är ett väl tilltaget matbord för utomhusbruk.


Tati Table 1finns även att få med bordsskiva i marmor. Core har ett stadigt underrede av pulverlackerad aluminium och en bordsskiva av finaste . Tequila finns även som matchande matstol. Bordet finns i flera utföranden. Här hittar du våra fantastiska matbord , de flesta med skiva av återvunnet trä och.


Runt matbord i nordisk design med lätt utställda ben. Smart insticksklaff som passar Backagård 120x75cm matbord. Polar matbord är består av en snygg vitlackerad bordsskiva samt runda snedställda b. Ett stabilt matbord med bordsskiva i vit högtryckslaminat med svart kant med kromade eller svartlackerade spännben eller svarta träben.


Bild 1-är ett litet Monaco bord. Ett bord med bordsskiva i grå aintwood och svart aluminiumstomme. Madeira har en rektangulär skiva med en massiv kärna av MDF med mattbetsad. Beskrivning: Rektangulärt matbord av massivt mangoträ med stomme av metall.


Den kan göras av en hel skiva, av plankor med tjockleken mm eller av reglar med tjockleken mm.

Bordsskivan kan utformas på olika sätt. Märkt undertill Åfors Möbelfabrik, design Carl Malmsten Längd 13cm . På hans stora matbord ligger en storrutig duk medan duken på hennes pyttiga bordsskiva är smårutig. Han eldar i en stor kakelugn, hon i en liten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg