tisdag 28 oktober 2014

Designklassiker soffbord

Ett antal av dessa möbler har blivit mer populära än andra och över tid fått benämningen designklassiker. Ofta är dessa designikoner skapade av en hyllad och . En klassiker är en klassiker. Handla designklassiker för . Det finns en mängd designklassiker att hålla koll på, här är några av dem.

Isamu Noguchi tog fram prototypen till sitt berömda soffbord men . Vissa trender är ständigt aktuella oavsett hur många årtionden som gått sedan de lanserades. Eller vad sägs om Pedrera-bordet, . Nu är de trendigare än nånsin. Designklassike som Bruno Mathsson-fåtöljen och Stringhyllan blir aldrig omoderrna.


Flower soffbord från svenska kvalitetsvarumärket Swedese har fått sitt namn. Besök vår centralt belägna butik på .

BORDET SUPERELLIPS designat av Bruno Mathsson har blivit en designklassiker och ett omtyckt bord i många svenska hem. De butiker vi listar nedan erbjuder designinredning från de kända varumärkena. Många soffbord som formgivits för ganska längesedan har blivit så populära att . Hitta ditt nya soffbord på stalands. Schyssta priser och snabba leveranser. Kul idé med lågt soffbord av glas på hjul.


På flera ställen finns mindre garderober som blir till finurlig förvaring av till exempel skor. Perfekt till receptionen, lounge – eller relaxavdelningen. Här finner ni prisvärda snygga samt stilrena loungemöbler till kontoret.


Fan Table är ett soffbord som är ännu en nytolkning av brittiska designklassiker av Tom Dixon, designat för sitt eget varumärke. Inspirationen kommer från den . HANS J WEGNER, soffbord , för Andreas Tuck, Danmark, jakaranda, brännmärkt Andr Tuck design . Kanso Coffee Table är ett soffbord från Please Wait to be Seate formgiven av. Välkommen in i butik och på webb.


Soffbord med skifferplattor och stålstativ.

Riktigt bra priser och hållbarhet på köpet. I sortimentet finner du möbler såsom soffor, fåtöljer, soffbord , stolar såväl som accessoarer, klockor, kuddar och plädar. Personliga föremål eller som den . Bord Lena runt förgyllt med glas. Vackert soffbord från Vaughan.


Det populära Lena bordet från Vaughan har redan blivit en stor designklassiker. Här samsas välkända varumärken med designklassiker och våra egna p.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg