torsdag 23 oktober 2014

Inspektionslucka badrum

Jag och min sambo har anlitat en hantverkare för att totalrenovera ett badrum. En vecka in i renoveringen får vi höra att vi måste ha en. Inspektionslucka a-collection standard.


Hos BAUHAUS finns inspektionsluckor i dimensioner allt från 150x1till 600x600mm, både med snaptätning och utan! Behöver du en inspektionslucka till .

I själva installationslådan fördelas rören och avstängningarna till ditt badrum , kök eller annat utrymme med vattenbehov. Branschreglerna tillämpas vid så kallade tunnskiktskonstruktioner och gäller för badrum , toalett och tvättstuga. De är en praktisk tillämpning av . Minns du kanske vår ”Trendspaning – Kolmårdsmarmor som stilikon” vi gjorde nyligen? Samtliga delar är tillverkade av galvaniserad plåt som har pulverlackerats i . Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. För montage i exempelvis badrum.


Enkel inspektionslucka som används där du behöver komma åt avstängningsventil eller liknande.

Standardluckan består av tre delar: ram, lucka och fästbleck. Tillverkad av galvaniserad stålplåt som pulverlackerats vit. Ansökan om tillstånd vid renovering av badrum. I vår E-butik finns noggrant utvalda VVS-kvalitetsprodukter och badrumsmöbler som finns på marknaden. Vi vill inte sälja produkter som inte är godkända och . Låsbar inspektionslucka för inmurning eller fastskruvning i vägg.


Med fjädring och magnet för bekväm öppning och stängning, samt kraftiga gångjärn. Luckan är beklädnadsbar med tex . Att renovera ett badrum är både härligt och läskigt. Relining i brf - Förening står ej för återställning om inspektionslucka saknas!


En inspektionslucka är bra att ha där man behöver möjligheten att inspektera och besiktiga t. Aluminiumramen går ut och skyddar kaklet och fog mot stötar och slag. Mycket snygg inspektionslucka i ett modernt badrum. Men det är ju sånt som är så svårt med just renovering av badrum. Då behövs det en inspektionslucka.


Peter Bratt, Vi i Villas byggskadeexpert, har sett fler fuktskadade badrum än de flesta.

När han skulle renovera sitt eget badrum lämnade han . Exempel på våtrum är badrum , duschrum, tvättstuga. Toalettrum med WC och tvättställ är inte ett våtrum.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg