måndag 27 oktober 2014

Tak och väggplåt

Plåtgrossisten är det självklara valet när du ska handla plåt på internet. Stor del av vår plåt är svensktillverkad från SSAB. Vi garanterar snabba leveranser på . Läs mer om våra nya produkter här på hemsidan.


MeraTak erbjuder högkvalitativ väggplåt för alla typer av byggnader, allt från gavelspetsar till lagerlokaler.

Anpassade längdmått gör montaget enkelt. I MeraTaks butik har vi röd och vit väggplåt för Er som behöver väggplåten omgående. Dala-Profil profilerar objektsanpassade längder i egna linjer. Våra korta omställningstider, stort rullelager och flexibla körprogram gör att vi är bäst på . Borga Ekonomi, ofta kallad TRP- plåt , har låg höjd och en stor täckbredd. Med Borga som materialleverantör får du en komplett leverans till ditt tak - eller . KBP är en prisvärd plåtprofil anpassad för tak och väggar.


Utformningen skapar en stark och mots.

Ni får de längder ni önskar. Finns även andrasortering på lager. Besöksadress Brännehylte 11. Partier med tak och väggplåt 2:sort. Här hanteras ca miljoner m2.


Plåt bör du köpa av en riktig plåtslagare, så får du rätt kvalitet och rätt tillbehör. Vi på Johanssons Plåt har specialiserat oss på tak- och väggplåt med tillbehör . Hos oss hittar du ett brett sortiment av tak - och väggprofiler samt energibesparande och lättmonterade sandwichpaneler. Plannja har tak som är lätt att montera, ett brett sortiment med många kulörer. Plannja erbjuder kompletta tak med alla nödvändiga tillbehör.


Vi har plåt i ett stort antal kulörer, bland annat svart, vit, röd och silver. Ränndal Svart Enkelvinklad ränndal i svart plåt , läggs emellan två takytor som ligger . Inom Armat finns allt du behöver av takplåt, väggplåt och vattenavrinning. Vi levererar alltid med trygga. Räkna ut hur mycket plåt du behöver till just ditt tak.


Borlänge med SSAB och Domnarvet är ett klassiskt plåtcentrum.

Vi erbjuder takplåt, taktegel, takavvattning, plåtprodukter, tillbehör m. Vi säljer plåttak över hela Sverige både till privatpersoner och företag. Taken kan skickas med lastbil runt hela Sverige. Du får ett paket med alla tillbehör som . Allt till ditt tak Till skillnad från tegelpannor kan takplåt inte vittra sönder för att materialet utsätts för kyla och temperaturskillnader. Livslängden för ett tak av plåt.


Denna dokumentation vänder sig till dig som har ansvar för underhåll av byggnader med såväl ut- som invändig. Tak- och Väggplåt av färgbelagd varmförzinkat . Tillbaka till företagsprofilen. Borgapannan en enkupig takpanna med täckbredd . Olika längder och färger, även ekonomiplåt! Vi klipper TPefter dina . Ekonomiplåt, en sk TP2 är en vanligt efterfrågad plåt, denna har vi i flertalet längder och kulörer, både i stål och aluminium.


Tak Plåt - företag, adresser, telefonnummer. Vi egentillverkar tak- och väggplåt i skräddarsydda längder, vattenavrinning, taksäkerhet m.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg