måndag 20 oktober 2014

Alligator vitlök

Passar bra när du vill skära vitlök , chili eller andra mindre grönsaker. Och med vitlök , men föredrar vitlökspress. Knivskarpt rivjärn med blad i rostfritt stål.


Dubbelsidigt med både en fin och en grov yta. Alligator Lökskärare med uppsamlare. Den fina ytan passar för att riva citronskal, parmesan, vitlök , kanel och .

Förenkla din vardag med hjälp av denna lökskärare. Med det sylvassa rutnätet skär du 3xmm stora bitar av chili eller vitlök på nolltid. I en snabb handvändning skär du allt från rädisor, chili, lök, vitlök , frukt samt . Grönsakshackare med en snygg look.


Klipp vitlök , lök eller oliver i små bitar? Det är besvärligt och du får också tårar och smutsiga händer. Tack vare den enkla konstruktionen hackar du lök snabbt, enkelt och effektivt.


Tillsätt vitlök , olivolja och senap och stöt igen – oljan hjälper till att lyfta fram smakerna. En alligator är en lökskärare som även går att använda till t.

Med hjälp av en alligator är det inte längre särskilt svårt att hacka vitlök. Skala och skiva vitlöken och tryck sedan till - klart! Den ursprungliga mini-cutter som är perfekt för vitlök , nötter, chili och andra . Har just ätit en Gator Basket (grillade alligatorbitar med fries) och en tallrik med Frog Legs (grodlår sauterade med bl a vitlök och serverade med något slags ris). Check out all the endless possibilities of AMACO glazes! Click Surprise Me below to get started.


Click here for the Guidelines for the Glaze in the Blank . Jamie Oliver Flavour Shaker mosar tärnad vitlök väl men man får skaka ordentligt , . Nu kan du snabbt och enkelt finhacka vitlök , oliver, chili, ingefära, nötter. Den är gjord på fermenterad cayenne och för extra punch lite Habanero och jalapeno. Har en ganska distinkt smak av vitlök. Personligen skulle jag säga . Har nog aldrig ätit så mycket god mat på en och samma vecka som vi gjorde under. Vad som händer med Malins vitlök får vi se under de kommande veckorna.


Att fimpa på Trelleborgs gator kan snart ge böter. Förbudet har sin grund i att de höga partikelhalterna i luften . Fotgängare hänvisas därför till de av kommunen plogade och preparerade gator , gång- och cykelvägar som finns i och runt Sunderbyn alternativt till . På New Yorks gator är empanadas den nya snabba favoriten, som varmkorv med bröd här i Sverige,.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg