måndag 20 oktober 2014

Modetrender hösten 2017

Rutigt, rött och glittrande silver – Baaam guidar dig genom höstens hetaste . Från bling till retro – följande trendrapport gör dig väl förberedd för att fila fram din höststil. Vi går en färgsprakande höst till mötes nu när modeskaparna . Modetrender vi tjejer följer just nu – som killar inte förstår. Silver, läder och rutigt är bara några av alla de fina trenderna att klä sig i till hösten.


Höstens modetrender får oss nästan att längta lite till de kallare månaderna.

Goda nyheter för alla sanna fashionistas - vissa trender från tidigare säsonger är relevanta igen! Det återstår visserligen några modeveckor, men alla de stora, viktiga och trendledande varumärkena . Vill du hålla din stil ganska klassisk och ren så kanske . Den stora trenden är återigen “ 70-tal”, dvs långkoftor, utställda byxor, polojumprar, knytblusar, maxikjolar, . För frisörerna är det viktigt att inte bara ha koll på hårtrender, men även på klädmodet och trendiga looks . Det här blir det allra sista inlägget jag skriver på den här bloggen. Efter sju år på Expressen kommer jag nu.


Vi tittar på specifika modetrender under hösten och utser snyggaste.

Många säger ofta att svenskt mode är så färglöst, speciellt på hösten. Det är några av höstens största modetrender. Uppdaterade favoriter blandas med nya tillskott i Wyte Performance, höstens måste-kollektion för dig som vill ha sportiga snitt med en skön . Modebloggaren Andreas Wijk vet vilka som är höstens snyggaste jackor. Här är tre måste-köp du inte vill leva utan. Dessutom seglar brunt, rosa och silver upp som årets trendfärger.


Vi såg den på många av visningarna inför SS1 men att smygstarta nu under hösten är helt rätt. Accentfärgerna att satsa på I höst ska vi pigga upp . Casall kommer i höst med sin kampanj Life in Balance. Kappor o jackor till höst o vinter är nu i butikerna.


Päls och fuskpäls gärna en jacka av fuskpäls. Mauve och ljusrosa är två färger som är extra heta i höst. Hösten från Oscar Jacobson ser otroligt spännande ut och. Philip Conradsson jobbar som modeskribent och bloggare på King och skriver om mode, trender och resor.


Klarrött – en het färg i höst. Annika Norman (vän och stylist) om höstens modetrender och en stor trend i höst är just klarrött. Nu ser vi till hösten tyll och spets i naturbeige, naturvitt, gammelrosa, mossgrönt, plommonlila i sammet, mörkblått och svarta .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg