onsdag 29 oktober 2014

Automat matlådevärmare

Kabel på m med stickpropp för cigarettuttag medföljer Värmtid på ca. Inklusive matlåda i aluminium. För fast installation eller rörligt bruk.


Robustkonstruktion i mörkgrå . Passar den som har bilen, entreprenadmaskinen eller någon annan . Anslutningskabel på meter med . Hos Swedol hittar du fordonstillbehör, maskiner, hydraulik, elartiklar, lyft och last, verktyg och arbetskläder för proffs, företag och privatpersoner. Värmeugn i glasfiberarmerad termoplast med insida av termoplast och aluminiumbotten samt skiljevägg. Våra matlådevärmare är framtagna för den som har fordonet som arbetsplats. Båda modellerna finns som enkelugn och dubbelugn. De finns för respektive V. Autobar matlådevärmare är framtagen för den som har bilen,.


Lindqvist , leverantör till eftermarknaden inom transport, entreprena jordbruk och . MATLÅDEVÄRMARE AUTOMAT 12V i gruppen Förnödenheter . Maten blir varm på ca min. Ca marknadsprisfrågespel sällskapsspel online . En grymt bra fettspruta men den glömde dom på schaktbladet. AutoMat och MiniBar finns monterade i ca.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg