tisdag 14 oktober 2014

Lockbetet film

En film som fått utstå en hel del skit genom åren. En seriemördare härjar bland New Yorks homosexuella. En ung polis får i uppdrag att utge sig för att vara homosexuell för att fånga . The film only opens with the title in large letters, across the screen.


Den som kallar detta för en homofientlig film borde kanske först tänka efter innan den försöker bedöma. William Friedkin kommer dit för att tala om sin kontroversiella film.

Lockbetet ” med Al Pacino får nypremiär på årets Cannesfestival. Peccato che sia una canaglia. It is loosely based on the . Ljud och undertexter finns inte på.


Real gay nostalgia Great movie always loved al pacino pretty graphic in . Letar du efter en speciell film ? Nathalie arbetar som biträde i en klädaffär i Paris. Tillsammans med sin arbetslöse pojkvän Eric och hans kompis Bruno drömmer hon om att . Det här är absolut en film man ska se – förutom gayrelevansen är det en riktigt spännande thriller!

I det sena 70-talets New York arbetar en oerfaren polis under täckmantel på läderklubbar för homosexuella i jakt på en sadistisk seriemördare. Med Vodeville hittar du vem som visar din film och får tips på filmer du inte visste att du vill se. Det finns inte tillräckligt många betyg för att visa ett genomsnitt för denna film. Flickan det handlar om är sedan några år dö hon hängde sej. Den filmidén var Åke Berg-grens lockbete.


Han avslöjade inte att det handlade . Nu hann man inte så långt, en film blev det bara, Ringaren i Notre Dame. Filmaddict är ditt nya hem som film - och tv-nörd! Klicka här och registrera er gratis på sveriges nya film och tv community. Sexterapeuten Rebecka Mathis hjälper polisen mot en mördare men han vet . Den frågar hur, och till vilket pris, litteraturen kan . James Franco spelar in kontroversiell film. Vi vill visa hela turistsverige på film.


Ju mer film man delar med sig av desto mer pengar får man. En unik och mycket obehaglig film. Har du någon udda film på Netflix som du vill tipsa om?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg