tisdag 14 mars 2017

Svarta rör inredning

Vill du bygga eller inreda med rör och vattenledningar? Letar du efter möbler med industriell stil? Vi på inredningsrör hjälper dig!


Här hittar du allt från lösa delar . Jag håller på att bygga en hylla med svarta rördelar och har sökt alla svenska VVS företags webbhandlar.

Men INGEN lagerför dessa svarta rör. Så kallad industriell inredning är väldigt populärt på Telling Stories. Och gärna slitet, patinerat och varför inte rostigt, mycket matt svart metall och gärna i kombination med återvunnet trä, betong och zink. Har även letat nya rör i butik, men det verkar svårt att hitta annat än krom.


I den bilden du bifogade så är det svart aducerade stålrör. Köp Blåa rör och svarta delar hos VVS home. Fri frakt, Snabba leveranser, Personlig service och till lågt pris med produkter av kvalité.


Rör och rördelar för alla behov.

PE-X, PAL, Prisol och koppar! Svart , rostfritt, elförzinkat eller förkromat! Du finner den hos Smuts Interiör, som tillverkar och säljer just inredning i industriell stil. De öppna hyllorna i detta kök är skapade av svarta metallrör och ljusa träplankor – en snygg kombination som passar.


BAUHAUS har ett stort sortiment av kopparrör och klämringskopplingar. Här finner du även alla koppling. Allt du behöver för vattenledning och avlopp. Vi tillhandahåller Rör för att ge din butik ett välkomnande utseende.


Kromade rör och diverse kopplingar. Beställ allt inom Gängade rördelar m. Vill ni ha ett rör i garderoben att sätta galgar på? Kanske en tross i trappen istället för en vanlig rundstav som . Rör , flänsar och vinkelmuffar kan köpas hos VVS-handlare, medan skruvar, pluggar och S-krokar finns på.


Gör det själv: Lyft inredningen med en läcker piedestal. Låt vårt sortiment av inredning göra ditt hem eller kontor mer hemtrevligt, funktionellt och mysigt. K-B RÖR AB ger dig som kund det bästa inom VVS och värmepumpar i bland.


Svårt behöver det inte heller vara – dagens tapeter är smarta och tåliga.

Det är inte kul att lägga ned arbete på att sätta upp en tapet och sedan se det svarta mönstret där under. Det kan hända om väggen ska gå från .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg