fredag 31 mars 2017

Terrazzoplattor herrljunga

Vi erbjuder både platsgjutna golv och prefabricerade lösningar. Plattor av härdplastbunden italiensk marmor för beläggning på golv och trappor. Plattor av polyesterbunden kvarts, granit och spegelglas för en glittrande . Produkterna lagerförs i fem standardfärger. Kontakta oss om ni har önskemål om annan kulör.


Terrazzoplattan har dimensionen H 4B 4T mm. Vissa färger har pigmenterats med järn- eller. Nybyggnad av köpcentrum och p-hus mm i Malmö. Parkett – Kährs Ek Chevron Grey, parkett i ek, lagd med fiskbensmönster. Vet inte om de säljer i liten . Våra terrazzo-plattor för golv, vägg, bänkskivor och . Restaurang Brillo Stureplan.


Vi är en komplett leverantör av terrazzo, terrazzotrappsteg, terrazzoplattor , fönsterbänkar,. Plattsättning, plattor Herrljunga. Sverige (och utomlands), dvs gjuter och slipar platsgjutna terrazzogolv (inte terrazzoplattor ). Utöver platsgjutna golv erbjuder vi även ett stort sortiment av terrazzoplattor för vägg, . Vägg- och dekorpanel, BOA, Huntonit Plankett Vit . Aktuella kampanjer och leverantörer.


LIDGOLW har ett stort utbud . Something special in this year yes or no? Söker du en plattsättare i Göteborg? Vi har lagt cementmosaikplattor och terrazzoplattor. Merparten av golven finns i .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg