onsdag 15 mars 2017

Klinker stora plattor

Bra att tänka på är att stora plattor passar bäst på större ytor, så kanske är . Sveriges bredaste utbud av klinker och klnkerplattor från de största leverantörerna. Fri frakt med leverans direkt hem till er. Här hittar ni riktgt stora kakelplattor som är över 120x120cm.


Här har vi valt att samla några riktigt stora kakelplattor i en kategori med kakel som är 120x120 . Brett utbud av stilar och färgerVill du enkelt få ny badrumsinredning är klinker ett mycket bra val.

Vill du skapa att modernt, lite kallare intryck kan du välja plattor. Det är några av orsakerna till att stora plattor de senaste åren dykt upp på allt ifrån fasader till hotellentréer och i privata hem. Kantskurna plattor gör det möjligt att minimera fogen och skapa bättre imitationer. Möjliggör användandet av stora plattor. Jag har tänkt att lägga lite klinker under och runt vår nya kamin som ska installeras om några veckor.


Hur stora plattor kan man ha och ha bra fall? Vi har fastnat för att ha nåt. Dyrare kakla stora än små plattor ?

Jag har sett massor av snygga badrum som jag blivit kär i men alla har stora plattor på väggarna och jag är rädd att mitt badrum är för litet för det. Om någon vän eller kollega säger att det är svårt att lägga stora plattor så talar de nästan sant. Men det är inte svårare än att du klarar av det! Stora 60xplattor fraktfritt!


Köp slittåligt klinker i 60xformat enkelt online. Beställ varuprov kostnadsfritt med snabba leveranser hem till dig. Köp Vitt Klinker 60xtill marknadens bästa priser och alltid Fri Frakt!


Ljusa färger och stora plattor ger en känsla av luft och rymd! Tänk också på att fogarnas. Ibland kan det vara svårt att se, eller tänka sig hur det kakel eller klinker som du. Välkomna på CC Höganäs event för stora format på Höganäs Kakelcenter, . Att köpa ett par plattor extra är också lämpligt om du behöver samma kakel vid en senare tidpunkt. Vad ska jag välja för kakel och klinker ? Ljust eller mörkt, stora eller små plattor ? Trendigt eller traditionellt?


Ja det finns mycket att ta hänsyn till. Kakel och klinker är fantastiska material för golv och vägg. De ger ett sobert intryck av.

Det trendigaste just nu är stora plattor med tunna fogar. Tack vare att klinker har en hög materialtäthet klarar det stora påfrestningar. Klinker kan varieras i all oändlighet med form och storlek på plattor , mönster, färg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg